EUROLYGA 2023

Iš aikštės išvarytas Šarūnas Jasikevičius: „Neleisime iš savęs daryti parodijos“

Antrosios draugiškos rungtynės Kauno „Žalgirio“ ekipos treneriui Šarūnui Jasikevičiui baigėsi bos po 8 minučių. Per mačą su Bursos „Tofas“ komanda Š.Jasikevičius užsidirbo techninę pražangą, tačiau ir to nebuvo gana – netrukus „Žalgirio“ treneriui buvo liepta palikti aikštę.

 Š.Jasikevičius buvo išvarytas po 8 žaidimo minučių.<br> G.Bitvinsko nuotr.
 Š.Jasikevičius buvo išvarytas po 8 žaidimo minučių.<br> G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 16, 2017, 1:28 PM, atnaujinta Sep 16, 2017, 2:19 PM

Šaro emocijas šiose rungtynėse sukėlė teisėjo sprendimas skirti Pauliui Jankūnui pražangą puolime. Būtent tada Š.Jasikevičius ir puolė aštriai ginčytis su teisėju.  Kauno „Žalgiris“ šias rungtynes laimėjo 78:71.

„Viskas logiška. Žaidžiant Turkijoje prieš turkų komandą kitaip ir būti negali. Neleisime mūsų stumdyti ir iš mūsų daryti krepšinio parodijos. Neegzistuoja čia priešsezoniniai turnyrai, turi būti lygus traktavimas.

Didžiąją rungtynių dalį žaidėme gerai, per pirmą pusę apskritai atrodėme super. Jei ne tas baisus teisėjavimas, pirmoje rungtynių pusėje galėjome būti priekyje apie 20 taškų, sprendžiant iš žaidimo. Bet visada nenueidavome.

Aukojame visus, žaidžiame ne tik pergalei, norime ir kitiems duoti pasižaisti, patikrinti jaunimą, bet kai kurie dalykai antroje rungtynių pusėje man nepatiko, nes rungtynes buvo galima baigti dideliu skirtumu. Kai kuriais momentais žaidėme puse jėgos. Kaip ikisezoniniam turnyrui, momentais atrodėme labai gerai.

Tik rungtynių pabaiga man labai nepatiko, vien jau gynėjų kontrolė. Tie, kas buvo aikštėje, nekontroliavo komandos, buvo galima žaisti atsakingiau. Žaidėme 50 proc. galimybių. Gerai, kad momentais varžovai ir nepataikė“, – portalui basketnews.lt pasakojo specialistas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.