EUROLYGA 2023

Tyliai „Neptūno“ direktoriumi tapęs Artūras Žalys ginasi aplinkybių nežinantis

Neaiškiomis aplinkybėmis Klaipėdos „Neptūno“ direktoriumi tapęs Artūras Žalys prabilo apie klube įvykusius pokyčius. Tiesa, jo žodžiai, kaip ir permainos – migloti.

A.Žalys.<br> bcneptunas.lt
A.Žalys.<br> bcneptunas.lt
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 22, 2017, 3:13 PM, atnaujinta Sep 23, 2017, 10:21 AM

Iki šiol krepšinio srityje nedirbęs A.Žalys uostamiesčio ekipos vadovu tapo pakeitęs staiga ir be konkrečios priežasties atleistą Algimantą Ercių.

Sprendimą dėl naujo direktoriaus paskyrimo priėmė jį senai pažinojęs „Neptūno“ valdybos narys Artūras Jakubauskas.

Tuo tarpu A.Erciui už itin mažą atlygį buvo pasiūlytas darbas komercijos srityje.

Šiai istorijai sulaukus atgarsio žiniasklaidoje, iki šiol situacijos nekomentavęs A.Žalys penktadienį pareiškė apie A.Erciaus atleidimą nieko nežinantis.

„Aš suprantu, kad vadovo pakeitimas visada yra jautrus klausimas, tačiau aš vadovo atleidimo procese nedalyvavau, o tiesiog priėmiau pasiūlymą eiti vadovo pareigas ir sustiprinti klubo valdymą. 

Viešojoje erdvėje pasigirdo kalbų, kad buvusiam klubo vadovui buvo siūlyta mano pavaduotojo kėdė. Aš asmeniškai nežinau su kuo ir ką jis tarėsi, tiesiog A.Erciui pasiūliau eiti Komunikacijos vadovo pareigas, tai yra tas pačias pareigas, už tą patį atlyginimą, kurias jis ėjo iki tol, kol vasario mėnesį buvo paskirtas laikinuoju „Neptūno“ vadovu. Jis nesutiko“, – bcneptunas.lt aiškino A.Žalys.

Pats A.Ercius, kalbėdamas su lrytas.lt pabrėžė, jog naujojo klubo direktoriaus pasiūlymas buvo neadekvatus, todėl jo ir nepriėmė.

Oficialiame klubo pranešime A.Žalys taip pat teigė nenorintis veltis į „intrigas“ ir detalesnių paskyrimo į direktoriaus vietą aplinkybių neaiškino.

 „Šįvakar klubo administracija planuoja susitikimą su ištikimiausiais klubo sirgaliais. Pasikalbėsime, padiskutuosime. Man svarbiausia – skaidrumas ir atviras bendravimas. Pagrindinis akcentas dar labiau sutelkti rėmėjus ir krepšinio sirgalius, o veltis į intrigas nesinori. 

Šiek tiek vėliau, kai apmažės sezono pradžios darbų krūvis, jei bus noro – žurnalistams suorganizuosime atvirą spaudos konferenciją ir atsakysime į visus rūpimus klausimus. Dabar svarbu koncentruotis į realius darbus ir daryti viską, kad „Neptūno“ lygis kiltų“, – sakė A.Žalys.

Lrytas.lt žiniomis, pokyčiai Klaipėdos klube jau sulaukė neigiamos kai kurių rėmėjų reakcijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.