EUROLYGA 2023

„Neptūno“ naujoko debiutas įvyks dvikovoje prieš „Žalgirį“

Į Klaipėdą iš Amerikos atvykęs naujasis „Neptūno“ įžaidėjas Malcolmas Ray Armsteadas pasidalino savo pirmaisiais įspūdžiais Lietuvoje. Krepšininkas taip pat atskleidė, ką žino apie mūsų šalį bei kokius iššūkius sau kelia.

 "Neptūno" naujokas ruošiasi debiutui<br> Klubo nuotr.
 "Neptūno" naujokas ruošiasi debiutui<br> Klubo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 26, 2017, 12:45 PM, atnaujinta Sep 26, 2017, 5:56 PM

„Lietuvoje jau esu lankęsis anksčiau, tačiau ne Klaipėdos mieste. Žinau, jog lietuviai ypač myli krepšinį, itin gerbia šį žaidimą bei puikiai jį išmano. Todėl išties smagu čia būti“, - su bcneptunas.lt kalbėjosi naujasis „Neptūno“ legionierius. 

Jis teigė, kad prieš atvykdamas į Klaipėdą žinojo apie „Neptūną“, tačiau visgi internete dar peržvelgė įvairių video įrašų.

„Apie „Neptūno” klubą buvau girdėjęs ir anksčiau. Kalbėjau su Chrisu Loftonu, kuris žaidė „Neptūno“ komandoje praėjusiais metais, pastarosiomis dienomis peržiūrėjau daug sirgalių darytų video įrašų. „Neptūnas” - gera organizacija, todėl džiaugiuosi prie jos prisidėdamas“, - pabrėžė Malcolmas Ray Armsteadas. 

Naujasis „Neptūno“ legionierius sakė, kad stengsis vesti komandą į priekį, padėti inicijuojant žaidimą. 

„Darysiu viską, kad „Neptūno“ komanda laimėtų, dėl to čia esu. Kiekvienas turime savo asmeninius siekius, tačiau taip pat norisi įgyvendinti visos komandos užsibrėžtus tikslus. Kai įgyvendini juos, tavo asmeniniai norai taip pat išsipildo. Man iššūkis - kiekvieną dieną vis tobulėti. Ir ne vien krepšinyje, taip pat ir asmeniniame gyvenime. Kiekvieną dieną gali kažką patobulinti savo gyvenime, kiekvieną dieną yra ką pagerinti ir krepšinyje. Tiesiog nuolat stengtis tapti vis geresniu ir visa kita taip pat susitvarkys“, - akcentavo sportininkas.

Jau rugsėjo 28 dieną (ketvirtadienį) įžaidėjas turėtų pasirodyti „Švyturio“ arenos aikštelėje ir ginti namų tvirtovę dvikovoje prieš daugkartinį Lietuvos čempioną Kauno „Žalgirį“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.