EUROLYGA 2023

Kerintis Ado Juškevičiaus tritaškių šou: žavėjosi ir buvęs „Lietuvos ryto“ legionierius

Panevėžio „Lietkabelio“ komanda antradienio vakarą namų arenoje palaužė Podgoricos „Budučnost“ komandą ir iškovojo trečiąją pergalę Europos taurėje.

 A.Juškevičius pakartojo Europos taurės tritaškių rekordą<br> G.Šiupario nuotr.
 A.Juškevičius pakartojo Europos taurės tritaškių rekordą<br> G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 8, 2017, 5:51 PM

Tačiau po mačo visi kalbėjo ne apie pergalę, tačiau apie neįtikėtiną Panevėžio komandos gynėjo pasirodymą. Adas Juškevičius rungtynėse pataikė net devynis trtaškius ir taip pakartojo Europos taurės rekordą.

Net septyni tritaškiai į varžovų krepšį įskrido pirmajame rungtynių kėlinyje. Vos per aštuonias akštėje praleistas minutes krepšininkas pelnė 21 tašką.

Iš viso gynėjas pelnė 31 tašką, atliko 5 rezultatyvius perdavimus ir surinko 38 naudingumo balus.

Socialiniuose tinkluose viena po kitos skriejo nusistebėjimai bei pagyros lietuviui, o dėmesį atkreipė ir praėjusį sezoną Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandoje žaidęs amerikietis Drew Gordonas.

Socialinio tinklo „Twitter“ paskyroje jis pasidalijo vaizdo įrašu su Ado pasirodymu ir šmaikščiai teigė: „Kaip man gauti sugebėjimus tai padaryti? Aš niekam nesakysiu, prižadu“.

D.Gordonas „Lietuvos ryte“ praėjusį sezoną buvo neabejotinu lyderiu.Jis Europos taurėje vidutiniškai per 26 minutes pelnydavo po 12,6 taško, atkovodavo po 9,6 kamuolio, atlikdavo po 1,4 rezultatyvaus perdavimo, perimdavo po 1,2 kamuolio ir surinkdavo po 17,8 naudingumo balo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.