EUROLYGA 2023

Kuriozas NCAA: rungtynes trise baigusi komanda nelaimėjo tik per plauką

JAV Studentų krepšinio lygoje (NCAA) užfiksuota neeilinė situacija – Alabamos universiteto ekipa rungtynių pabaigoje vertėsi su vos trimis žaidėjais aikštėje.

Alabamos ekipa rungtynes baigė tryse.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Alabamos ekipa rungtynes baigė tryse.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 26, 2017, 10:36 AM, atnaujinta Nov 26, 2017, 12:08 PM

Trečiojo kėlinio viduryje Alabamos ir varžovų – Minesotos – universitetų krepšininkai susiginčijo tarpusavyje, o kilus konfliktui į aikštę įžengė ant suolelio buvę žaidėjai.

Kadangi tai daryti draudžia taisyklės, mačo teisėjas ėmėsi griežtų veiksmų ir diskvalifikavo visus atsarginio suolelio krepšininkus.

Tada su penkiais žaidėjais likusi Alabamos universiteto komanda padėtį susigadino dar labiau – Dazonas Ingramas išnaudojo visas asmenines pražangas, o Johnas Petty patyrė čiurnos traumą.

Nors lemiamą susitikimo dalį tryse rungtyniavusi ekipa visus nustebino sugebėjusi surengti spurtą ir varžovų toli nepaleido, visgi pralaimėjo 84:89.

„Tai buvo keisčiausias dalykas, kurį man yra tekę patirti“, – po mačo prisipažino Alabamos komandos žaidėjas Jordanas Murphy.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.