EUROLYGA 2023

Lietuvos krepšinio federacija turi naują rėmėją

Arvydas Sabonis ir UAB „Adikopas“ komercijos direktorius Skirmantas Strėlis Lietuvos krepšinio federacijoje (LKF) pasirašė bendradarbiavimo sutartį. 15 metų patirtį turinti įmonė apipavidalins įvairaus amžiaus rinktinių aprangas ir suteiks paramą kitiems LKF vykdomiems projektams.

 A.Sabonis ir S.Strėlis.<br> LKF nuotr.
 A.Sabonis ir S.Strėlis.<br> LKF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt ir LKF

Dec 14, 2017, 1:45 PM

„Visada smagu, kai visas kalbas, derybas galime paversti realiais darbais ir sudėti parašus ant sutarties. Kiekviena tokia akimirka labai svarbi mums ir visam Lietuvos krepšiniui. Labai vertiname tokius partnerių sprendimus ir tikimės, kad ši draugystė bus naudinga abiem pusėms. Gal skambės banaliai, tačiau labai gerbiame tokius partnerius, kurie prireikus pagalbos neskaičiuoja darbo valandų, dirba savaitgaliais ir išsprendžia iškylančias problemas kokybiškai bei operatyviai“, – sakė LKF prezidentas A.Sabonis.

UAB „Adikopas“ daugiausia dirba su tekstilės gaminiais, sportinėmis aprangomis ir sirgalių atributikos gamyba.

Įmonė yra sertifikuota ir atitinka pasaulinį organiškos tekstilės standartą GOTS. Didžioji produkcijos dalis iškeliauja į Skandinavijos rinką. LKF su UAB „Adikopas“ bendradarbiauja jau kelis metus.

„Anksčiau mūsų įmonė kūrė atributikos liniją „Mes už Lietuvą“, kuri tapo labai populiari tarp Lietuvos krepšinio sirgalių“, – sakė UAB „Adikopas“ komercijos direktorius S.Strėlis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.