EUROLYGA 2023

Dvi Pauliaus Jankūno prognozės: viena jau išsipildė

Kauno „Žalgirio“ krepšinio ekipoos kapitonas Paulius Jankūnas pateko į Eurolygos kūrybinės grupės „Focus on“ rubriką, kurioje iš arčiau kūrybinė grupė siekia sirgalius supažindinti su vienu ar kito žaidėju.

Paulius Jankūnas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Paulius Jankūnas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-12-26 15:12, atnaujinta 2017-12-26 16:01

Prieš sezono startą Eurolygos atstovai aplanko visas komandas ir paruošia siužetus, kurie vėliau būna publikuojami sezono metu.

Pristatydami P.Jankūną, filmo rengėjai klausė lietuvio, ko šis tikisi iš artėjančio sezono. Žalgirietis mąstė, kad norėtų šiame sezone, jog „Žalgiris“ iškovotų daugiau pergalių prieš didžiąsias komandas nei praėjusiame.

Kol kas šie veterano norai pildosi su kaupu.

„Praėjusiame sezone laimėjome kelias svarbias rungtynes, nugalėjome kelis didžiąsias komandas, bet nepatekome tarp aštuonių geriausių Eurolygos ekipų. Tikiuosi, kad šiame sezone tokių laimėjimų bus daugiau. Manau, kad ši komanda padarė didelį žingsnį į priekį“, – kalbėjo Kauno komandos kapitonas.

Kaip tikslą P.Jankūnas įvardijo patekimą į atkrintamąsias varžybas.

Kol kas „Žalgiris“ dalinasi 4–5 vietas su Stambulo „Fenerbahce“. Pastarąjį kartą kauniečiai Eurolygos atkrintamosiose kovose rungtyniavo 2001 metais.

„Jis supranta, ko yra reikalaujama iš jo tam tikromis situacijomis, kurias jis jau yra patyręs. Kaip treneriui, tai – puiku ir norisi tęsti tą darbą. Su septyniais naujokais komandoje jiems nėra pernelyg lengva, tad laukiame Pauliaus pagalbos svarbiais momentais“, – apie kapitoną Eurolygos atstovams kalbėjo Kauno strategas Šarūnas Jasikevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.