EUROLYGA 2023

Naudingiausia LMKL gruodžio mėnesio žaidėja - „Sūduvos“ gynėja

Naudingiausia Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) gruodžio mėnesio žaidėja tapo Marijampolės „Sūduvos“ legionierė Stephanie Gardner. Ji yra pirmoji gynėja, pripažinta naudingiausia mėnesio žaidėja šį sezoną. 

 Naudingiausia LMKL mėnesio žaidėja
 Naudingiausia LMKL mėnesio žaidėja
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 27, 2017, 2:59 PM

Tai jau antrasis kartas iš eilės, kai naudingiausios mėnesio žaidėjos laurai atitenka „Sūduvos“ atstovei. Lapkritį naudingiausia buvo išrinkta puolėja Danielle McCray. 

LMKL pirmaujanti „Sūduva“ gruodžio mėnesį nepatyrė nė vienos nesėkmės, nepaisant to, kad rungtyniavo su pirmojo ketverto komandomis. 

S. Gardner gruodį vidutiniškai pelnydavo po 22 taškus, atkovodavo po 5,7 kamuolio, atlikdavo po 5,3 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo po 24,7 naudingumo balo. 

Sėkmingiausias ir taip pat karjeros rungtynes ji sužaidė su Klaipėdos „Fortūna“, kai per 37 min. pelnė 25 taškus (dvitaškiai 11/16, tritaškiai 1/1), sugriebė 7 kamuolius, asistavo 6 kartus, išprovokavo 2 pražangas ir surinko 30 naudingumo balų. 

Į geriausių mėnesio žaidėjų penketą taip pat pateko gynėja Klaudija Serkevičiūtė (Kauno „Aistės-LSU“), puolėjos Roberta Mizgerytė (Klaipėdos „Fortūna“), Sandra Baliutavičiūtė (Klaipėdos „Fortūna“) ir Shenita Landry (Vilniaus „Kibirkštis“). 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.