EUROLYGA 2023

Aiškūs Lietuvos moksleivių krepšinio lygos vyriausiųjų vaikinų finalo ketverto dalyviai

Vasario 21 dieną baigėsi Lietuvos moksleivių krepšinio lygos (MKL) vyriausiųjų vaikinų ketvirtfinalio etapas. Visos serijos baigėsi įtikinamomis, į finalo ketvertą patekusių, komandų pergalėmis, todėl nėra abejonės, kad į Gargždus, kur kovo 3-4 dienomis vyks šio čempionato finalo kovos, atvyks pačios pajėgiausios šios amžiaus grupės ekipos.

 LMKL vaikinų U19 čempionatas.<br> LKL.lt nuotr.
 LMKL vaikinų U19 čempionatas.<br> LKL.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 22, 2018, 11:52 AM, atnaujinta Feb 22, 2018, 11:53 AM

Nauja partnerystė

U19 vaikinų (gim. 1999 m.) finalo ketverto turnyru Gargžduose prasidės ir nauja MKL ir Lietuvos kariuomenės partnerystė. Finalo kovų komandos apsirengs stilizuotomis varžybų aprangomis, o nugalėtojams bus įteikti specialūs čempionų marškinėliai.

„Džiaugiuosi, kad pavyko sudominti Lietuvos kariuomenę mūsų vykdoma veikla“, – sakė MKL vadovas Martynas Račkauskas. – Tikiuosi savo darbais parodyti, kad galime būti naudingi Lietuvos kariuomenei ir bendradarbiavimas ateityje virs didesniais projektais.“

„Džiaugiamės, kad galime paskatinti aktyvų ir sportišką jaunimą, iš kurių ateityje galbūt išaugs potencialūs kariai. Tikimės, kad Lietuvos kariuomenės ir MKL bendradarbiavimas bus naudingas abiems pusėms ir nesustos ties šiuo projektu“, – sakė Lietuvos kariuomenės Karo prievolės ir komplektavimo tarnybos viršininko pavaduotojas mjr. Žygimantas Adamonis.

Apie čempionato finalo turnyrą

2017-2018 metų vaikinų U19 krepšinio čempionatą pradėjo 18 komandų. Komandos į finalo ketverto turnyrą pateko įveikusios tris atrankos etapus.

Viename pusfinalių susitiks Sigito Krukio vadovaujami Alytaus SRC ir Kauno KM „Aisčiai“ (treneris Donatas Velička). Kitoje pusfinalio dvikovoje susirungs Audriaus Mineikio vadovaujama aikštės šeimininkų Gargždų SM komanda ir Vilniaus KM I (treneris Steponas Milašius).

Čempionato finalo kovos vyks Gargždų sporto mokyklos salėje (Janonio g. 9, Gargždai).

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.