EUROLYGA 2023

Prieš dvikovą su Lietuva – mūsų medikų pagalba Kosovo krepšininkui

Penktadienio varžybos su Lenkijos komanda Kosovo vyrų krepšinio rinktinei buvo kaip reta nesėkmingos. Maža to, kad kosoviečiai patyrė jau trečiąjį pralaimėjimą iš eilės – Lenkija sutrypė svečius 90:62, traumas patyrė du žaidėjai. Vienas iš jų nedelsiant buvo išsiųstas namo darytis išsamesnių tyrimų, o kitas – Lisas Shoshi, nepaisydamas lūžusios nosies, tęsė kelionę į Lietuvą.

Lisas Shoshi <br> ortopedija.lt nuotr.
Lisas Shoshi <br> ortopedija.lt nuotr.
Lisas Shoshi <br> ortopedija.lt nuotr.
Lisas Shoshi <br> ortopedija.lt nuotr.
Lisas Shoshi <br> ortopedija.lt nuotr.
Lisas Shoshi <br> ortopedija.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 26, 2018, 4:40 PM, atnaujinta Feb 26, 2018, 6:59 PM

Šis krepšininkas taip pat žaidžia Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komandoje.

Pasak Kosovo krepšinio federacijos atstovų, neplanuotai užsitęsė ir rinktinės kelionė į Klaipėdą. Skrydis Lenkijos oro uoste buvo nukeltas dėl nepalankių oro sąlygų, tad Vilniuje jie buvo tik apie 21 val. šeštadienio vakare, o Klaipėdą pasiekė jau apie 1 val. nakties.

Pirmadienį „Ortopedijos technika“ Klaipėdos filiale krepšininkui pagaminta skaidri kaukė, kuri apsaugos traumuotą vietą ir leis prisijungti prie komandos draugų varžybose su Lietuvos krepšinio rinktine pirmadienį vakare.

Kaukę pagaminęs ortopedas technikas Darius Žukaitis buvo lakoniškas: „Svarbu, kad tokiu būdu galime prisidėti prie gerų tarptautinių santykių“.

211 cm vidurio puolėjas 23-erių Lisas Shoshi – vienas iš savo rinktinės vedlių, todėl Kosovo krepšinio federacija ypač dėkinga Lietuvos krepšinio federacijai už suorganizuotą skubią pagalbą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.