EUROLYGA 2023

Pavasario atostogos: LiAngelo Ballą Lietuvoje aplankė jo gražuolė mergina

Lietuva traukia vis daugiau garsiosios Ballų šeimynos narių. Jau nuo sausio pradžios čia gyvena 19-metis LiAngelo bei 16-metis LaMelo, o kartu su jais ir tėvas LaVaras, jo brolis, mama Tina bei seneliai.

 LiAngelo Ballą Lietuvoje aplankė jo mergina.<br> Lrytas.lt montažas
 LiAngelo Ballą Lietuvoje aplankė jo mergina.<br> Lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-04-11 15:22, atnaujinta 2018-04-11 15:36

Kaip skelbė naujienų portalas Usatoday.com, netrukus į Prienus turėtų atvykti ir vyriausiasis iš Ballų šeimynos sūnų – 20-metis Lonzo, kuriam sezonas baigiasi, kadangi „Los Angeles Lakers“ ekipa ir vėl nepateko į atkrintamąsias varžybas.

Tačiau greičiau nei Lonzo apsisuko ir pirmesnė nei jis Lietuvoje atsidūrė savo mylimąjį LiAngelo aplankyti nusprendusi jo draugė Isabella.

Krepšininko mergina socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalijo nuotrauka iš „Vytautas mineral SPA“ viešbučio, po kuria rašė: „Pavasario atostogos Lietuvoje“.

Prienų-Birštono „Vytauto“ komandoje rungtyniaujančioms Ballų šeimynos atžaloms jau greitai taip pat gali prasidėti atostogos. Iki Lietuvos krepšinio lygos (LKL) reguliariojo sezono pabaigos liko vos septyni mačai, o „Vytautas“ žengia paskutinėje vietoje ir nuo aštuntoje vietoje žengiančios „Dzūkijos“ atsilieka keturiomis pergalėmis.

Būtent aštuonios geriausios ekipos pateks į LKL atkrintamąsias varžybas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.