EUROLYGA 2023

Ramūnas Butautas po šalto dušo Kėdainiuose kurs pirtį „Lietkabelio“ žaidėjams

Apie medalius ar bent jau vietą pusfinalyje svajojantys LKL vicečempionai šeštadienį buvo išmaudyti komandos, kuriai ilgai pranašautas atsisveikinimas su LKL. Pamiršęs, kaip reikia gintis, Panevėžio „Lietkabelis“ svečiuose 87:99 pralaimėjo Kėdainių „Nevėžiui“, kuris ne tik atitrūko nuo paskutinės vietos, bet ir grasinasi patekti į atkrintamąsias varžybas.

R.Butautas buvo nemaloniai nustebintas.<br>M.Patašiaus nuotr.
R.Butautas buvo nemaloniai nustebintas.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-04-14 21:37, atnaujinta 2018-04-14 21:54

Daugiau nei pusę taškų nugalėtojams pelnė „Nevėžio“ legionieriai Lesteris Medfordas (30) ir Jamesas Woodardas (26), kurie išdarinėjo aikštėje, ką tik norėjo.

Priblokštas „Lietkabelio“ treneris Ramūnas Butautas pažadėjo, kad toks atsainus žaidimas atsirūgs jo auklėtiniams per pirmadienį rengiamą susirinkimą.

19 pergalių ir 12 pralaimėjimų turintys panevėžiečiai lieka ketvirti.

„Bandau atsakyti sau į klausimą ir atsakymo neturiu, – sutrikęs kalbėjo R.Butautas. – Vienintelė mintis, kuri peršasi, yra tokia, jog žaidėjai pagalvojo, kad tai bus lengvas pasivaikščiojimas. Tai yra labai neprofesionalu. Esu labai piktas ir nusivylęs.“

Treneriui buvo apmaudu, kad L.Medfordas ir J.Woodardas taip maudė jo auklėtinius: „Leidome jiems įsibėgėti, o po to visas mūsų gynybas jie taršė kaip norėjo. Pasaulyje nėra tokios gynybos, kuri leistų apsiginti, kai žaidėjas neatsiduoda 100 procentų. Stovint ištiestomis kojomis apsiginti neįmanoma.“

Dėl patirto pralaimėjimo jis kaltino prastą krepšininkų nusiteikimą.

„Normalu, kad krepšininkai pavargsta. Krepšinis nėra sėdimas darbas. Tokia pati situacija yra kitose komandose, todėl tai nėra pasiteisinimas. Atsakymas slypi žaidėjų galvose. Poryt turėsime susirinkimą ir norėsiu išgirsti atsakymą“, – teigė „Lietkabelio“ strategas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.