EUROLYGA 2023

„Dzūkiją“ prieš lemiamas kovas neteko svarbaus žaidėjo

Rezultatyviausias Alytaus „Dzūkijos“ krepšinio klubo žaidėjas sezono pabaigos Lietuvoje nesulaukė. Klubas abipusiu susitarimu išsiskyrė su Kipro rinktinės snaiperiu Nikolaosu Stylianou prieš lemiamas sezono kovas. Dėl išlikimo Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) kovojančiai „Dzūkijai“ liko trejos rungtynės.

Alytaus "Dzūkiją" paliko legionierius N.Stylianou<br>G.Šiupario nuotr.
Alytaus "Dzūkiją" paliko legionierius N.Stylianou<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 26, 2018, 4:42 PM, atnaujinta Apr 26, 2018, 4:43 PM

29-erių metų 198 cm ūgio krepšininkas „Dzūkijai“ atstovavo nuo sausio vidurio, tačiau išbuvo kiek daugiau nei tris mėnesius.

„Sutarėme, kad jis važiuoja namo, o mes tęsiame sezoną, – lkl.lt sakė „Dzūkijos“ vadovas Antanas Sakavickas. – Išgyvensime šią situaciją, dabar turime 12 žaidėjų“.

Rezultatyviausias „Dzūkijos“ žaidėjas N. Stylianou per 13 LKL čempionato rungtynių pelnydavo vidutiniškai po 11,5 taško, o tritaškius metė 54 proc. taiklumu (27/50).

Paskutinės rungtynės kipriečiui buvo prasčiausios – šeštadienio mače su „Šiauliais“ jis žaidė tik 7 minutes ir taškų nepelnė.

„Dzūkija“ ketvirtadienį namuose susitinka su Pasvalio „Pieno žvaigždes“, sekmadienį žais su Utenos „Juventus“, o sezoną baigs gegužės 3 dieną rungtynėmis Klaipėdoje su „Neptūnu“.

„Dzūkija“ dar gali įšokti į atkrintamųjų varžybų traukinį – nuo aštuntoje vietoje esančios „Juventus“ ekipos Alytaus klubas atsilieka dviem pergalėmis. Vis dėlto alytiškiai dar žvalgosi už nugaros – viena pergale atsilieka dugne esantis Prienų-Birštono „Vytautas“. Jei prieniškiai pavys „Dzūkiją“, ši nugrims į paskutinę čempionato poziciją ir turės trauktis iš elitinio Lietuvos krepšinio diviziono.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.