EUROLYGA 2023

„Lietuvos ryto“ fanai Panevėžyje išreiškė protestą prieš LKL

LKL čempionate ketvirtadienį žaidžiamos 34-ojo turo rungtynės. Vieneriose jų antrąją vietą užimantis Vilniaus „Lietuvos rytas“ Panevėžyje susitinka su ketvirtojoje vietoje esančiu „Lietkabeliu“. Vilniečiai yra iškovoje 27 pergales ir patyrę 6 pralaimėjimus, o panevėžiečių kraityje – 20 pergalių ir 13 nesėkmių.

„Lietuvos ryto“ fanai.<br>M.Patašiaus nuotr.
„Lietuvos ryto“ fanai.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-04-26 18:16, atnaujinta 2018-04-26 18:23

Šį sezoną abi komandos tarpusavyje jau rungtyniavo tris kartus. Du sykius pranašesnis buvo „Lietuvos rytas“ 75:69 (gruodžio mėnesį svečiuose) ir 96:67 (sausį – namuose), o kartą „Lietkabelis“ įtikinamai pranoko varžovus 97:81 (rugsėjį išvykoje).

„Lietuvos ryto“ aistruoliai dvikovos pradžioje du kartus į aikštę išmetė popieriaus juostas ir tribūnose iškėlė plakatą „Mums rungtynės prasideda 18.50 val.“. Mačas du kartus trumpam buvo sustabdytas. Tai buvo svečių fanų protestas prieš LKL vadovų sprendimą paankstinti šias rungtynes tam, kad šalies krepšinio mėgėjai galėtų spėti pažiūrėti Kauno „Žalgirio“ ir Pirėjo „Olympiakos“ dvikovą Eurolygos ketvirtfinalio ketvirtosiose rungtynėse.

„Kantrybė turi ribas. Žmonės planuojasi savo laiką, jog palaikytų mylimą komandą, o ne „Žalgirį“. Lietuvoje yra ir kitų krepšinio komandų. Tai yra neįtikėtina“, – socialiniame tinkle „Facebook“ skelbė „Lietuvos ryto“ fanai. – Absurdiška yra sakyti, jog mes „Žalgiriui“ pavydime... Nepaisant to, kad „Rytas“ LKL nelaimėjo jau 7 metus, būtent mes esame didžiausia fanų grupė Lietuvoje. Mes komandą palaikome tikrai ne dėl pergalių. Esame fanų grupė, kuri nuoširdžiai myli savo komandą ir dėl jos aukoja savo pinigus ir laiką. Suprantame, jog „Žalgirio“ pasiekimai šį sezoną yra puikūs, bet jie mums visiškai nerūpi.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.