EUROLYGA 2023

LKL aktrintamųjų varžybų startas bus duotas gegužės 11-ąją

Reguliarusis „Betsafe–LKL“ krepšinio čempionatas baigsis gegužės 9 d. ir jau po dviejų dienų prasidės atkrintamosios varžybos.

Žalgiriečiai dabar žais dar dviem frontais – Eurolygoje ir LKL<br>G.Bitvinsko nuotr.
Žalgiriečiai dabar žais dar dviem frontais – Eurolygoje ir LKL<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 27, 2018, 4:37 PM

Kauno „Žalgiriui“ Eurolygos ketvirtfinalio seriją baigus po ketverių rungtynių LKL reguliariojo sezono pabaiga nebus nukelta.

Sekmadienį „Žalgiris“ grįš į LKL kovas ir Kauno sporto halėje priims Kėdainių „Nevėžį“, o iš viso per 11 dienų sužais net penkerias likusias reguliariojo sezono rungtynes.

Kai daugelis LKL komandų gegužės 3 d. jau bus pabaigusios reguliarųjį sezoną, „Žalgirio“ dar lauks trejos dėl Eurolygos ketvirtfinalio nukeltos rungtynės: gegužės 5 d. su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“, gegužės 7 d. su Utenos „Juventus“ ir gegužės 9 d. su Prienų–Birštono „Vytautu“.

LKL ketvirtfinalio serijose bus kovojama iki trijų pergalių, pirmosios kovas pradės 2 ir 7 bei 3 ir 6 vietas reguliariajame sezone užėmusios komandos.

Kitą dieną, gegužės 12 d., ketvirtfinalio seriją pradės 1 ir 8 bei 4 ir 5 vietas užėmę klubai.

Jau dabar aišku, kad trečioje vietoje bus Klaipėdos „Neptūnas“, ketvirtoje – Panevėžio „Lietkabelis“.

„Žalgiris“ gegužės 18-20 d. dalyvaus Eurolygos finalo ketverte, todėl trečiąsias LKL ketvirtfinalio serijos rungtynes žais vėliau nei kitos trys ketvirtfinalio poros. Gegužės 20 d. vyksiančios LKL ketvirtfinalio rungtynės per BTV bus transliuojamos anksčiau nei įprastai – nuo 16 val., kad aistruoliai spėtų pamatyti ir Eurolygos rungtynes dėl trečiosios vietos.

Pusfinalių pradžia numatyta gegužės 28 d., tačiau jei visi ketvirtfinalio nugalėtojai paaiškėtų per trejas rungtynes, pusfinalio etapas prasidėtų anksčiau.

Finalų pradžia numatyta birželio 9 d., čempionatas vėliausiai baigsis birželio 22 d.

BTV televizija transliuos visas atkrintamųjų varžybų rungtynes, išskyrus tuo pat metu vykstančius ketvirtfinalio susitikimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.