EUROLYGA 2023

Jono Valančiūno treneris atsisveikino su Torontu: išreiškė jausmingą padėką

„Toronto Raptors“ komanda į savo istoriją įsidėjo dar neturėtą įrašą, kai NBA reguliariajame sezone Rytų konferencijoje buvo pirma. Tačiau didžios viltys žlugo ir sezonas baigėsi pusfinalio serijoje 0:4 nusileidus „Cleveland Cavaliers“. 

 D.Casey jausmingu laišku atsisveikino su Torontu.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 D.Casey jausmingu laišku atsisveikino su Torontu.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 13, 2018, 12:26 PM, atnaujinta May 13, 2018, 12:28 PM

Nesėkmė brangiai kainavo komandos treneriui Dwane’ui Casey, kuris buvo atleistas. Toronte jis dirbo ilgus metus –  nuo 2011-ųjų.

Tiesa, treneris dėl komandos vadovybės sprendimo per daug nepergyveno, o atsisveikindamas su Kanados klubu pasidalino atviru laišku sirgaliams ir komandai, kuriame nuoširdžiai dėkojo už galimybę Kanadoje jaustis lyg namie. 

„Ačiū krepšinio sirgaliams visoje Kanadoje, kurie palaikė „Raptors“ ir priėmė mano šeimą atviromis rankomis. Ačiū, jog palaikėte komanda. Ačiū, kad buvote malonūs mums, kad galėjome mokytis vieni iš kitų kultūros. 

 Ačiū, kad mūsų vaikai galėjo jaustis saugiai, komfortabiliai, įvertinti už tai, kad yra savimi. Ačiū, jog galėjau vesti šią komandą į atkrintamąsias varžybas. Torontas laimingas, turėdamas vieną geriausių organizacijų lygoje. 

Ačiū žaidėjams ir treneriams, kurie galėjo atstovauti „Raptors“ klubui. Ačiū už sunkų darbą, atsidavimą, tobulumo siekį. Ačiū visam komandos štabui. Treneriai žino, kad NBA industrija yra paremta pokyčiais, reikia priimti tokią realybę. Namai yra ne kažkokia vieta, o tai, kur jautiesi lyg namie. Ačiū, Toronte, kad čia jaučiausi lyg namie“, – už metus praleistus Toronte dėkojo treneris.

Kur toliau pasuks D.Casey keliai neaišku, tačiau teigiama, kad jis yra paklausi prekė trenerių rinkoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.