EUROLYGA 2023

K. Pangosas – apie atvykstančius palaikyti tėvus bei konkurenciją su B. Daviesu jaunystėje

Du Kauno „Žalgirio“ krepšininkai buvo išrinkti į geriausiųjų Eurolygos žaidėjų antrąjį penketą. Tai Paulius Jankūnas ir Kevinas Pangosas.

Kevinas Pangosas nekantriai laukia Eurolygos finalinio ketverto.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Kevinas Pangosas nekantriai laukia Eurolygos finalinio ketverto.<br>G.Bitvinsko nuotr.
B.Daviesas buvo K.Pangoso varžovas koledže.<br>G.Bitvinsko nuotr.
B.Daviesas buvo K.Pangoso varžovas koledže.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2018-05-17 16:50, atnaujinta 2018-05-17 16:56

Kanadietis mintimis apie sezoną pasidalino oficialiame Eurolygos tinklapyje.

Įraše žalgirietis pirmiausia džiaugiasi savo ir Pauliaus Jankūno patekimų į geriausiųjų Eurolygos žaidėjų antrąjį penketą.

„Tai didžiulė garbė man ir P.Jankūnui. Nuostabu yra būti pripažintam, tačiau mes to nebūtume padarė be savo komandos draugų pagalbos“, – dėstė 25-erių K.Pangosas.

Kanadietis toliau užsiminė apie apie komandos susijaudinimą dėl to, kad pateko į finalinio ketverto kovas. Tačiau, pabrėžė, kad sezono metu buvo tokių akimirkų, kai atrodė, jog komanda turi žaisti geriau.

„Mūsų sezonas buvo pilnas pakilimų ir nuosmukių. Manau, kad mes tobulėjome su kiekviena diena ir pasiekėme tikrai įspūdingų pergalių išvykose prieš geriausias Europos komandas. Tai leido mums didinti pasitikėjimą savo jėgomis. Svarbu ir tai, kad mes per daug į priekį negalvodavome, o koncentruodavomės į artimiausias rungtynes“ – sezono sėkmę lėmusius faktorius įvardijo žalgirietis.

Toliau K.Pangosas papasakojo apie ketvirtfinalio seriją su Pirėjo „Olympiakos“ komanda: „Tai buvo intensyvi ir sunki serija. Kuomet grįžome į Kauną esant serijos rezultatui 1:1, norėjome pasinaudoti pakilia nuotaika ir nuostabiu sirgalių palaikymu. Manau, kad ketvirtfinalyje žaidėme tikrai gerai.“

Kanadietis atskleidė, kad kartu su kitu Kauno „Žalgirio“ žaidėju Brandonu Daviesu buvo konkurentai skirtinguose koledžuose.

„Galiu tikrai pasakyti, kad tada mes vienas kito nemėgome, bet tai buvo gera konkurencija ir dabar džiaugiuosi, kad esame komandos draugai. Jis yra geras vyrukas, taip pat geras žaidėjas. Treniruotėse pluša sunkiai ir nevengia papildomo darbo,“ – apie B.Daviesą papasakoja K.Pangosas.

Žalgirietis užsiminė, kad po patekimo į finalo ketvertą Belgrade jaučiamas dar didesnis susidomėjimas Kauno komanda: „Žinau, kad kai kurie komandos draugai susiduria su problemomis ieškant bilietų artimiesiems, bet aš tokių bėdų neturiu. Manęs atvažiuos palaikyti tik mama ir tėtis.“

Apie pusfinalio varžovę Stambulo „Fenerbahce“ komanda K.Pangosas teigė: „Labai talentinga komanda. Jie turi talento visose grandyse, pradedant nuo trenerio Željko Obradovičiaus. Jis yra vienas iš labiausiai patyrusių ir tikrai gerai paruoš komandą kovai.

Finalo ketverte bus kitoks krepšinis, tačiau mes galime laimėti, jei žaisime kaip komandą ir išnaudosime savo stipriąsias savybes.

Su nekantrumu laukiu rungtynių Belgrade. Ne kiekvieną kartą tenka žaisti tokio svarbumo mačuose“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.