EUROLYGA 2023

„Lietuvos ryto“ jaunimas įkliuvo: pagavo vartojančius alkoholį

Panašu, kad Vilniaus „Lietuvos ryto“ jaunimas triumfą Eurolygos jaunimo turnyre atšventė taip, kaip nepilnamečiams nepridera.

 Jaunuoliai įkliuvo vartojantys alkoholį.<br>G.Šiupario nuotr.
 Jaunuoliai įkliuvo vartojantys alkoholį.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 22, 2018, 6:15 PM

Krepšinio naujienų tinklalapis BasketNews.lt paskelbė, jog gavo anoniminės informacijos, kurioje teigiama, kad po jaunimo turnyro finalo Belgrade komandos atstovai prigavo 4-5 jaunuolius, vartojančius alkoholį. Rašoma, kad tarp drausmę pažeidusių krepšininkų buvo 17-metis Deividas Sirvydis, 16-metis Marekas Blaževičius ir 17-metis Simas Jarumbauskas.

Skelbiama, kad apie šią informaciją žino visi komandos nariai, o dėl kai kurių įkliuvusių krepšininkų likimo komandoje bus keliamas klausimas.

Deividas Sirvydis tapo Eurolygos jaunimo turnyro naudingiausiu žaidėju. Jaunuolis vidutiniškai pelnydavo po 15 taškų, atkovodavo po 4,5 kamuolio ir atlikdavo po 3 rezultatyvius perdavimus.

Blaževičius finaliniame turnyre vidutiniškai rinko po 13,3 taško ir atkovojo po 7,8 kamuolio, o Jarumbauskas pelnė po 7,3 taško ir sugriebė po 4,5 kamuolio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.