EUROLYGA 2023

Niekas neprilygo Lietuvos 20-mečiams turnyruose Kinijoje

Lietuvos vaikinų jaunimo (iki 20 metų) krepšinio rinktinė sėkmingai baigė pirmąjį pasiruošimo etapą Senojo žemyno pirmenybėms. Tarptautiniame turnyre Kinijoje lietuviai iškovojo visas pergales ir tapo trijų turnyrų nugalėtojais.

 Lietuvos dvidešimtmečiai dominavo tarp bendraamžių<br>LKF nuotr. 
 Lietuvos dvidešimtmečiai dominavo tarp bendraamžių<br>LKF nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 22, 2018, 2:57 PM

Turnyruose rinktinei vadovavo Alfredas Kaniava ir Rolandas Rakutis, nes vyriausiasis rinktinės treneris Arvydas Gronskis su „Lietuvos ryto“ jaunimo komanda dalyvavo Eurolygos jaunimo turnyro ir tapo čempionais.

Lietuviai po tris kartus susitiko su Kinijos, JAV ir Kanados komandomis.

„Labai gera visų turnyrų organizacija, viskas sustyguota su transportu, salėmis, kelionėmis iš vieno miesto į kitą, gera šou programa, daug žmonių salėse. Į akis krito kinų žaidėjų vaidyba ir „įdomūs“ vietinių teisėjų sprendimai. Bėda tik ta, kad patiems reikia pataikyti ir viskas bus tik dar geriau. Apibendrinus galima pasakyti, kad mūsų jaunimas įgavo tikrai geros patirties“, – sakė rinktinės žaidimą Kinijoje stebėjęs LKF jaunimo rinktinių vyr. treneris Rolandas Radvila.

Lietuvos vaikinų jaunimo rinktinė pateko į Europos čempionato A grupę. Turnyras liepos 14-22 dienomis vyks Vokietijoje. Lietuviai čempionato kovas grupėje pradės su Didžiosios Britanijos, Juodkalnijos ir Turkijos bendraamžiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kaip JAV įvertino V. Putino provokaciją perbraižyti sienas?