„Juventus“ trenerių štabą stiprina Vidu Ginevičiumi

Ateinantį sezoną Utenos „Juventus“ klubo trenerių štabe darbuosis daugkartinis Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionas Vidas Ginevičius.

Vidas Ginevičius dirbs Utenos klubo trenerių štabe.<br>G.Šiupario nuotr.
Vidas Ginevičius dirbs Utenos klubo trenerių štabe.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 18, 2018, 2:20 PM

Jis vyriausiojo trenerio asistento pareigose pakeis Robertą Stankevičių.

Utenos klubo vyr. treneriui Žydrūnui Urbonui padėsiantis kaunietis - buvęs krepšininkas, savo sąskaitoje turintis net penkis LKL aukso žiedus.

Keturis kartus Lietuvos čempionu jis tapo atstovaudamas Kauno „Žalgirui“, vieną - Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipai. 2015-aisiais metais profesionalaus krepšininko karjerą baigęs V.Ginevičius LKL pirmenybėse dar nesidarbavo, taigi persikėlimas į „Juventus“ komandą jam - nauja patirtis.

„Atvykimas į Lietuvos krepšinio lygoje rungtyniaujantį klubą - žingsnis į priekį mano kaip trenerio karjeroje. Darbas su jaunimu yra viena, o su vyrais - visai kas kita“, - džiaugėsi kvietimo prisijungti prie „Juventus“ komandos sulaukęs V.Ginevičius.

„Bandysiu perteikti visą kaip trenerio ir kaip žaidėjo sukauptą patirtį vyrų komandai, o kaip gausis - žiūrėsime. Aš pats esu maksimalistas, labai nemėgau pralaimėti kaip žaidėjas ir dabar kaip treneris, todėl darysiu viską, kad rezultatai tik gerėtų“, - komentarą užbaigė naujasis Ž.Urbono asistentas.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.