EUROLYGA 2023

Š. Jasikevičius į „Barcelona“ nevyks – nebent norės būti trečiuoju treneriu

Nors Šarūnas Jasikevičius buvo įvardijamas pagrindiniu kandidatu pakeisti ispanų „Barcelona“ klubo strategą serbą Svetislavą Pešičių, tačiau to tikrai nenutiks. Žurnalistas Davidas Pickas skelbia, kad Katalonijos klubas su S.Pešičiumi pasiekė susitarimą dėl naujo vienerių metų kontrakto. Specialistas užsitarnavo klubo vadovybės pasitikėjimą laimėdamas Karaliaus taurę.

Šarūnas Jasikevičius.<br>G.Šiupario nuotr.
Šarūnas Jasikevičius.<br>G.Šiupario nuotr.
S.Pesičius<br>M.Patašiaus nuotr.
S.Pesičius<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2018-06-21 13:47

Tiesa, Ispanijos pirmenybių pusfinalyje „Barcelona“ pralaimėjo seriją rezultatu 1:3 Vitorijos „Baskonia“ komandai. Vis dėlto klubo vadovybė nebuvo linkusi skalpuoti patyrusio serbo, kuris komandos vairą perėmė įsibėgėjus nevykusiam sezonui.

Tiek V.Pesičius, tiek ir Š.Jasikevičius vienas kitam nejaučia šiltų jausmų. Serbas prieš gerą savaitę ne itin gražiai pasisakė apie lietuvį ir tuo papiktino šalies krepšinio visuomenę

Priešprieša tarp lietuvio 42-ejų Š.Jasikevičiaus ir 68-erių S. Pesičiaus pasiekė virimo temperatūrą po to, kai Serbijos krepšinio treneris nejuokais rėžė, kad į jo vadovaujamą „Barcelona“ ekipą Š.Jasikevičius galėtų atvykti tik kaip asistentas – ir net ne pirmasis, o jam specialistas suteiktų vos trečiojo asistento pareigas.

S.Pesičius, išgirdęs apie kalbas, jog į „Barcelona“ gali atvykti Š.Jasikevičius, pasakė rūbinėje savo žaidėjams prieš pusfinalį pasakė tokius žodžius: „Jeigu Jasikevičius prisijungs prie komandos, tai tik kaip trečiasis mano asistentas.“

Abu krepšinio treneriai nesutaria dar nuo 2003 metų, kai serbo pastangomis sutarties su „Barcelona“ neteko Š.Jasikevičius, norėjęs žaisti katalonų komandoje, tačiau serbo išprašytas dėl neva sumenkusio ekipos biudžeto ir negalėjimo pasiūlyti lietuviui didesnių pinigų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.