EUROLYGA 2023

Paaiškėjo Europos taurės tvarkaraštis: „Ryto“ startas – prieš Ispanijos ekipą

Vilniaus „Ryto“ ekipos gerbėjų laukia ypatinga Europos taurės sezono pradžia.

Sostinės klubas sužinojo Europos taurės tvarkaraštį.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Sostinės klubas sužinojo Europos taurės tvarkaraštį.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 12, 2018, 9:47 AM, atnaujinta Jul 12, 2018, 4:02 PM

Liepos mėnesį ištraukus turnyro burtus paaiškėjo, kad sostinės komanda žais D grupėje ir kausis su Malagos „Unicaja“, Kazanės „Uniks", Turino „Fiat“, Frankfurto „Skyliners“ ir Baro „Mornar“ klubais.

Europos taurės organizatoriai paskelbė ir naujojo sezono tvarkaraštį, kuris yra išskirtinis – net tris iš pirmųjų keturių rungtynių Dainiaus Adomaičio auklėtiniai žais savų sirgalių akivaizdoje.

Spalio 2 dieną „Rytas“ namuose priims Ispanijos komandą Malagos „Unicaja“, kuri praėjusiose Ispanijos pirmenybėse reguliariajame sezone liko septinta ir paskui iškart iškrito ketvirtfinalyje. Rungtynės prasidės 19 valandą.

Po savaitės sostinės ekipa vyks į Rusiją, kur išmėgins jėgas su Kazanės UNICS.

Spalio 17 ir 24 dienomis „Rytas“ Vilniaus „Siemens“ arenoje susitiks su Frankfurto „Skyliners“ ir Turino „Fiat“ klubais. 

Pirmąjį grupės ratą vilniečiai baigs maču Juodkalnijoje prieš Baro „Mornar“ (spalio 31 d.) ir turės ruoštis kitoms nelengvoms išvykoms.

Lapkričio 7 dieną dieną Vilniaus komanda svečiuose kovos su „Unicaja“. Namuose priėmę Kazanės „Uniks" (lapkričio 13 d.) „Ryto“ krepšininkai lapkričio 21 ir gruodžio 11 dienomis vyks į Frankfurtą bei Turiną.

Europos taurės D grupės kovas D.Adomaičio vadovaujama komanda baigs gruodžio 19 dieną maču „Siemens“ arenoje prieš Baro klubą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.