EUROLYGA 2023

Permainos J. Valančiūno klube apstulbino NBA žaidėjus: „D. DeRozanui reikia statulos“

Trečiadienio vakarą NBA krepšinio pasaulį supurtė žinia. Kawhi Leonardas galop išsisskyrė su „San Antonio Spurs“ ir iškeliavo į Jono Valančiūno atstovaujamą „Toronto Raptors“ komandą.

 D.DeRozano išmainymas nustebino daugelį NBA žaidėjų.<br> Lrytas.lt montažas
 D.DeRozano išmainymas nustebino daugelį NBA žaidėjų.<br> Lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 19, 2018, 1:25 PM

Tačiau Toronto ekipos sirgalių tokios permainos nenudžiugino, mat į San Antonijų po mainų iškeliauti teko jau, rodos, neatsiejama komandos dalimi tapusiam Demarui DeRozanui.

Jis „Raptors“ žaidė nuo pat savo kajeros NBA pradžios – 2009 metų.

Netikėtos permainos iššaukė ir kitų NBA žaidėjų reakcijas, kurie stebėjosi, kaip komanda gali paleisti ilgametį ir neabejotiną lyderį.

„Skauda į tai žiūrint. Jis atidavė visą savo širdį ir sielą į ta organizaciją. Ir galiausiai buvo nustumtas“, – rašė gynėjas Lou Williamsas, „Raptors“ klube rungtyniavęs 2014-2015 metais.

„Didelė pagarba DeMarui. Žaidėjas, kuris Torontui atidavė širdį. Vienas ištikimiausių žaidėjų, kurį žinau. Tave paleido už nieką“, – D.DeRozaną palaikė „New York Knicks“ aukštaūgis Enesas Kanteris. 

„Ištikimybė yra tik žodis šiame žaidime“, – ironiškai rašė gynėjas Isaiah Thomasas.

Kiti krepšininkai, kuriems yra tekę žaisti su D.DeRozanu linkėjo sėkmės ateityje bei teigė, kad Toronte jis turėtų būti tinkamai pagerbtas.

„Jo bus ilgimasi. Sėkmės ateityje“, – rašė Jose Manuelis Calderonas.

„Gerbiami Toronto sirgaliai, metas statyti DeMarui statulą. Jis to nusipelno“, – rašė 2012-2017 metais Kanados klube rungtyniavęs gynėjas Terrence'as Rose'as.   

„Nesvarbu kas. Kai galvoju apie „Raptors“, iš kart pagalvoju apie D.DeRozaną. Jis nusipelno statulos“, – antrino DeMarre Carrollas, Toronte žaidęs 2015-2017 metais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.