EUROLYGA 2023

Šilutės „Šilutė“ tęsia krepšininkų pasirinkimą

Šilutės krepšinio komanda, rungtyniaujanti Nacionalinėje krepšinio lygoje jau anksčiau skelbė, kad pratęsė sutartį su vyr. treneriu Laimonu Eglinsku.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 23, 2018, 2:37 PM

Krepšinio gyvenimas Šilutėje tęsiasi. Komandos treneris L.Eglinskas liepos 9-12 dienomis suorganizavo Laisvųjų agentų vasaros lygą, kurios tikslas buvo suteikti galimybę pasirodyti žaidėjams, dar neturintiems sudarytų sutarčių artėjančiam krepšinio sezonui.

Pirmieji minėtos lygos vaisiai, tai 204 cm lengvojo krašto puolėjo pozicijoje galintis rungtyniauti krepšininkas Paulius Poška, kuris sudarė dviejų metų sutartį su Šilutės krepšinio komanda. Paulius praėjusį sezoną rungtyniavo Vokietijoje, o 2016 metais su Lietuvos jaunimo rinktine (U-17) iškovojo Pasaulio čempionato bronzą.

Nuo 2018/2019 prie komandos prisijungs Dovydas ir Tautvydas Rimkai (2001 m. gim.), kurie yra vieni perspektyviausių Šilutės jaunųjų krepšininkų. Jie taip pat dalyvavo Lietuvos krepšinio federacijos rengtame projekte Talentų karta. Dovydas buvo ir vienas iš 29 krepšininkų, kurie dalyvavo Laisvųjų agentų vasaros lygoje bei paliko labai gerą įspūdį tiek Šilutės vyr. treneriui, tiek ir kitiems treneriams, kurie darbavosi lygoje.

Šilutiškiai Šilutėje sužaidė draugiškas rungtynes su Kinijos aukščiausiosios lygos krepšinio komanda, kurią treniruoja patyręs Lietuvos treneris Gintaras Krapikas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.