EUROLYGA 2023

Arvydas Sabonis tapo apgavystės veidu: apsigavo jau keli tūkstančiai

Lietuvos krepšinio legenda Arvydas Sabonis žengia į socialinius tinklus. „Kuriu savo twitterį“, – skelbiama ties paskyra, kurioje puikuojasi dabartinio Lietuvos krepšinio federacijos prezidento Arvydo Sabonio nuotraukos. Tačiau garsenybės sūnus Tautvydas atskleidė, kad tai ne jo tėvo, o apsišaukėlio sukurta paskyra.

 Arvydo Sabonio paskyra twitter socialiniame tinkle yra tik apgavystė
 Arvydo Sabonio paskyra twitter socialiniame tinkle yra tik apgavystė
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 26, 2018, 3:44 PM, atnaujinta Nov 26, 2018, 5:02 PM

A.Sabonio paskyra per kelias dienas twitteryje sulaukė nemažai sėkėjų – žinoti, ką planuoja veikti, kokias mintis dėlioja A.Sabonis panoro jau 2,2 tūkstančio žmonių. Ir tas žmonių skaičius tik didėjo.

Tačiau sūnus Tautvydas per savo paskyrą informavo, kad tai yra apgaulė ir paprašė visus kreiptis į twitter administratorius, kad šie uždarytų netikrą paskyrą.

„Anketa yra netikra. Praneškite apie tai twiterio administratoriams“, – internautus ragino krepšinio legendos sūnus.

Tai jau nebe pirmas kartas, kai apgavikai bando pasinaudoti garsaus krepšininko vardu. Netikrų paskyrų yra ir Instagram bei feisbuke. Tokiomis pačiomis nuotraukomis, darytomis vienos kostiumų kompanijos pristatymo fotosesijoje, „padabinta“ ir A.Sabonio feisbuko paskyra. 

A.Sabonio paskyrą socialiniame tinkle padaręs apgavikas nori surinkti kuo daugiau sekėjų arba draugų, o po to, perpavadinus paskyrą, ją parduoti. Tuomet jau naujas savininkas galėtų reklamuoti galimai savo produktus ar paslaugas, turėdamas didelį žmonių pasiekiamumą.

Kalbama, kad paskyros su keliais tūkstančiais sekėjų kaina sieka iki 1 tūkst. eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.