EUROLYGA 2023

Stilingiausio žalgiriečio rinkimuose žibėjo Paulius Jankūnas

Ketvirtadienį „Žalgirio“ arenoje vykusios Eurolygos rungtynės tarp Kauno „Žalgirio“ ir Milano „AX Armani“ komandų aistruoliams padovanojo ilgai lauktą pirmąją žalgiriečių pergalę namų arenoje.

Kauno Žalgiris, FC Barcelona Lassa, Paulius Jankūnas, Nato Wolters<br>G.Bitvinsko nuotr.
Kauno Žalgiris, FC Barcelona Lassa, Paulius Jankūnas, Nato Wolters<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 1, 2018, 2:58 PM, atnaujinta Dec 20, 2018, 2:24 PM

Karštas gerbėjų emocijas, pramogas rungtynių metu ir kitas įdomybes pergalingąjį ketvirtadienio vakarą užfiksavo „Žalgiris TV“ laidų rubrikos #TimeOutŽalgiris naujausias epizodas su laidos vedėja Dalia Belickaite priešakyje.

Šįkart į Kauną užsukus madų sostinės – Milano – komandai D.Belickaitė teiravosi „Žalgirio“ sirgalių, kurie žalgiriečiai atrodo stilingiausi ir galėtų žygiuoti podiumu.

Sau lygių neturėjo Paulius Jankūnas, surinkęs absoliučią daugumą moteriškosios lyties atstovių simpatijų. Krepšinio gerbėjų teigimu, „Žalgirio“ kapitonas „turi visada tvarkingą šukuoseną ir yra nuolat pasitempęs“.

Balsų gavo ir Edgaras Ulanovas, Marius Grigonis, Brandonas Daviesas ir Leo Westermannas. Panašiai nuomonė pasiskirstė ir teiraujantis, kuris iš žalgiriečių galėtų žygiuoti podiumu.

Dar daugiau šmaikščių atsakymų ir ketvirtadienio rungtynių užkulisių pamatysite žiūrėdami naujausią #TimeOutŽalgiris epizodą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.