EUROLYGA 2023

„Rytas“ sulaukė žinių – Vilniaus klubui atvertos durys į Europos taurės „Top 16“

Vilniaus „Ryto“ krepšinio ekipai paskutinės Europos taurės D grupės 10-ojo turo rungtynės jau nieko nebelems – vilniečiai tik laukdami užsitikrino bilietą kitame etape. Tai tapo aišku po to, kai Juodkalnijos Baro mieste vietos „Mornar“ ekipa rezultatu 83:87 nusileido vokiečių Frankfurto „Skyliners“ krepšininkams.

Dainius Adomaitis<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Dainius Adomaitis<br>V.Ščiavinsko nuotr.
„Ryto“ ekipa žais toliau Europos taurėje<br>R.Danisevičiaus nuotr.
„Ryto“ ekipa žais toliau Europos taurėje<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 12, 2018, 11:21 PM, atnaujinta Dec 12, 2018, 11:24 PM

Juodkalnijos klubas savo sąskaitoje po devynių mačų turi dvi pergales, o vilniečiai – keturias ir kitos savaitės varžovai niekaip nepasivys sostinės krepšininkų. Vilniečiai liks ketvirtoje turnyro lentelės vietoje, kadangi „Skyliners“ krepšininkai laimėjo šešis sykius.

Rytas“ pateks į „Top 16“ E grupę. Jau žinoma, kad šioje grupėje taip pat varžysis A grupėje pirmu buvęs Monako „Basket“.

Iš B grupės į „Ryto“ E grupę pateks arba Berlyno ALBA arba Krasnodaro „Lokomotiv“, iš C grupės – trečią vietą laimėjusi Sankt Peterburgo „Zenit“, Ankaros „Turk Telekom“, Belgrado „Partizan“ arba Trento „Dolomiti Energia“.

„Rytas“ į Europos taurės „Top 16“ etapą pateko trečią sezoną iš eilės. Tiesa, per šiuos metus peržengti antrojo Europos taurės etapo sostinės žaidėjams nepavyko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.