EUROLYGA 2023

Muštynių šou krepšinio aikštėje: už smūgį į tarpkojį atsilygino vožęs į veidą ir sušokęs šokį

Filipinų krepšinio čempionate – muštynių šou, kuriame dalyvavo ir kadaise Donato Motiejūno bendraklubis NBA „Houston Rockets“ ekipoje Terrence'as Jonesas.

 Krepšinio aikštėje Filipinuose dažnokai kyla konfliktinių situacijų<br> youtube. com nuotr.
 Krepšinio aikštėje Filipinuose dažnokai kyla konfliktinių situacijų<br> youtube. com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 4, 2019, 9:26 AM, atnaujinta Jun 4, 2019, 9:31 AM

Krepšinio sirgaliai vyrų peštynes aikštėje išvydo akistatoje tarp „TNT KaTropa“ ir „Phoenix Pulse Fuel Masters“ komandų.

Ir viskas įvyko jau tuomet, kai mačo baigtis buvo aiški“ „TNT“ pirmavo prieš „Phoenix“ ekipą ketvirtame kėlinyje 93:72, kai puolant žaidėją T.Jonesą pastūmė pralaiminčiųjų žaidėjas Calvinas Abueva.

Ant parketo atsidūręs šį sezoną dvejas rungtynes NBA sužaidęs amerikietis neliko skolingas ir smogė ranka į varžovo tarpkojį. Teisėjai šio įvyko neužfiksavo, tačiau C.Abueva kurį laiką jautė skausmus. Ir svarstė apie kerštą, nes T.Jonesas dar ir savotiškai pasišaipė ir nelaimėlio – sušoko prie savo atsarginių žaidėjų suolo trumpą pergalės šokį.

Atnaujinus mačą, keršto ilgai laukti neteko – po dvidešimties sekundžių „Phioenix“ atakoje C.Abueva, kuris kai mušeika buvo pasižymėjęs Australijos ir Filipinių rinktinių akistatoje, netaikliai metė, o kai kamuolį atsikovojo T.Jonesas, vožė jam iš rankos į kaklo ir veido sritį.

Prasidėjo masinis susistumdymas aikštėje, o 188 cm ūgio C.Abueva dar ir sušoko savąjį paniekos šokį bei iškišęs liežuvį jį rodė oponentui.

Teisėjai išvarė C.Abuevą iš rungtynių, tačiau po televizinės peržiūros nutarta, kad Filipinų krepšinio federacija svarstys ir T.Joneso elgesį rungtynių metu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.