EUROLYGA 2023

Už rinktinės borto likęs D. Motiejūnas pluša treniruotėse: paviešino išradingą V. Mikalausko užduotį

Praėjusį sezoną NBA klube užbaigęs Donatas Motiejūnas vasarą laiko veltui neleidžia ir pluša treniruotėse. 28-erių krepšininkas dėl nesutarimų su Lietuvos rinktinės treneriu Dainiumi Adomaičiu nebuvo įtrauktas į Lietuvos krepšinio rinktinės sąrašą, kuris ruošis pasaulio čempionato kovoms.

 D.Motiejūnas laiko veltui neleidžia ir pluša treniruotėse.<br> Lrytas.lt montažas
 D.Motiejūnas laiko veltui neleidžia ir pluša treniruotėse.<br> Lrytas.lt montažas
 D.Motiejūnas laiko veltui neleidžia ir pluša treniruotėse.<br> G.Bitvinsko nuotr.
 D.Motiejūnas laiko veltui neleidžia ir pluša treniruotėse.<br> G.Bitvinsko nuotr.
 D.Motiejūnas laiko veltui neleidžia ir pluša treniruotėse.<br> Instagram.com nuotr.
 D.Motiejūnas laiko veltui neleidžia ir pluša treniruotėse.<br> Instagram.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 19, 2019, 10:06 AM, atnaujinta Jul 24, 2019, 3:01 PM

Tačiau Kinijos klubų viliojamas D.Motiejūnas vasarą leidžia Kaune ir pluša fizinio rengimo trenerio Virginijaus Mikalausko treniruotėse. Viena tokių vyko Kauno Ąžuolyno parke, o joje sportininkui teko atlikti išradingą trenerio užduotį: pratimai kojoms su rastu rankose.

„Karaliaus Mindaugo diena ir nieks nedirba, bet treneris V.Mikalauskas neturi laisvų dienų. Ir išradingumui jo nėra ribų“, – pasidalinęs treniruotės vaizdo įrašu rašė sportininkas.

Kol kas krepšininkas dar neturi klubo, tačiau liepos pradžioje buvo skelbta, 28-erių metų 213 cm ūgio lietuviu susidomėjo Šanchajaus „Sharks“ komanda, kuri yra pasiruošusi pateikti milijoninį kontraktą. Kalbama, kad sutarties vertė gali siekti 4 mln. JAV dolerių. Tiesa, susitarimas galės būti pasiektas ne anksčiau kaip liepos 15-ąją.

Tiesa, į D.Motiejūną dėmesį yra atkreipusi ir Šandongo „Golden Stars“ ekipa, kurios garbę lietuvis gynė pastaruosius dvejus metus.

Praėjusio sezono Kinijos pirmenybėse D.Motiejūnas per 34 minutes pelnydavo 27,3 taško, atkovodavo 14 kamuolių ir atlikdavo 4,2 rezultatyvaus perdavimo.

Vėliau jis persikėlė į „San Antonio Spurs“ komandą, kurioje spėjo sužaisti 8 rungtynes, tačiau jose gaudavo pasireikšti vos po kelias minutes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.