EUROLYGA 2023

Prieš pat LKL naujojo čempionato pradžią Alytaus „Dzūkija“ keičia klubo pavadinimą

Prieš pat naują Lietuvos krepšinio lygos (LKL) sezoną Alytaus krepšinio klubas pristatė naują generalinį klubo rėmėją – tarptautinę statybų bendrovę „Sintek“. Klubo atstovai pasidžiaugė, jog tarptautinės kompanijos įsiliejimas į rėmėjus sustiprins Alytaus „Dzūkijos“ galimybes iškovoti daugiau pergalių artėjančiame LKL sezone ir patekti į atkrintamąsias varžybas.

 Alytaus „Dzūkija“ keičia pavadinimą.<br>G.Bitvinsko nuotr.
 Alytaus „Dzūkija“ keičia pavadinimą.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 20, 2019, 12:50 PM, atnaujinta Sep 20, 2019, 12:51 PM

„Tai yra dar vienas žingsnis mūsų įmonės tarptautinės veiklos plėtroje. Dirbame trijuose pasaulio kontinentuose, o Lietuvoje turime įsteigę įmonę ir esame dideli krepšinio gerbėjai. Alytaus miestas turi nuostabią areną, „Dzūkijos“ klubas – puikius sirgalius ir yra rimtas varžovas bet kuriai LKL komandai.

Mūsų verslo plėtros ir „Dzūkijos“ klubo krepšinio žaidimo filosofijos sutampa – kovoti ir siekti pergalių keliant sau ambicingus iššūkius, – pabrėžė statybų bendrovės verslo vystymo vadovas Semihas Koskunas.

„Tai puiki naujiena visai Alytaus krepšinio bendruomenei. Kylant LKL lygiui ir stiprėjant komandoms, konkurencija dėl kiekvienos aukštesnės vietos LKL turnyro lentelėje didėja. Šis sezonas yra kaip niekada intriguojantis, todėl generalinio rėmėjo atėjimas ir parama ypatingai svarbi“, – bendradarbiavimu su nauju rėmėju džiaugėsi olimpinis čempionas ir Alytaus komandos vyriausiasis treneris Valdemaras Chomičius.

Naujame sezone Alytaus komanda vadinsis „Sintek-Dzūkija“, o pirmosios rungtynės jau ateinantį pirmadienį (rugsėjo 23 d.) bus žaidžiamos su atsinaujinusia Kėdainių „Nevėžio“ komanda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.