EUROLYGA 2023

Jei Eurolyga rinktų šeštąjį žaidėją, akys kryptų ir į Luką Lekavičių

Eurolyga neturi prizo geriausiame nuo suolo pirmajam kylančiam komandos žaidėjui, tačiau tinklalapis eurohoops.net nutarė įvardinti krepšininkus, kurie galėtų gauti šeštojo žaidėjo prizą. Tarp penkių geriausių krepšininkų buvo išskirtas ir Kauno „Žalgirio“ įžaidėjas Lukas Lekavičius. Likę kiti atstovai – Tyrese’as Rice’as, Tyleris Dorsey, Jordanas Mickey ir Malcolmas Delaney.

L.Lekavičiaus taškai lėmė pergalę.<br> G.Bitvinsko nuotr.
L.Lekavičiaus taškai lėmė pergalę.<br> G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 26, 2020, 4:09 PM

„Žalgiris“, „Panathinaikos“ ir vėl „Žalgiris“ – žalia spalva atrodo tinka L.Lekavičiui, rašo tinklapis. – Jis yra trečias pagal pelnomus taškus „Žalgiryje“, 0,5 taško atsiliekantis nuo Mariaus Grigonio, kuris yra pirmas. Gynėjas taip pat rikiuojasi antras pagal rezultatyvius perdavimus ir ketvirtas pagal naudingumo balus.

Šalia šių skaičių, L.Lekavičius buvo viena pagrindinių priežasčių, kodėl jis ir jo komandos draugai laimėjo 7 iš pastarųjų 10 mačų ir grįžo į lenktynes dėl atkrintąmųjų Eurolygos rungtynių. Per šią seriją įžaidėjas 7 kartus surinko dviženklį taškų skaičių.“

Lekavičius šį sezoną per 24 susitikimus tris sykius pasirodė starto penkete ir vidutiniškai Eurolygoje per 20 minučių pelno po 11 taškų, atsikovoja po 1,4 kamuolio, atlieka po 2,8 rezultatyvaus perdavimo ir renka po 10,6 naudingumo balo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.