EUROLYGA 2023

Po nutraukto LKL čempionato su darbu atsisveikino lygos komunikacijos vadovas

Anksčiau nei planuota pasibaigus Lietuvos krepšinio lygos sezonui prasidėjo permainos šioje organizacijoje. Su savo pareigomis atsisveikino LKL komunikacijos vadovas Šarūnas Mazalas pirmadienį laišku atsisveikinęs su kolegomis žurnalistais.

Šarūnas Mazalas<br>D.Umbraso nuotr.
Šarūnas Mazalas<br>D.Umbraso nuotr.
Šarūnas Mazalas<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Šarūnas Mazalas<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 23, 2020, 2:34 PM

„LKL sezonui pasibaigus anksčiau nei planuota ir aš kiek anksčiau nei planavau noriu su jumis atsisveikinti ir padėkoti už bendradarbiavimą.

Šiandien mano paskutinė diena LKL. Ačiū, kad prisidėjote prie lygos savo bendradarbiavimu. Labai tikiuosi, kad nepaisant sudėtingos situacijos, išliksite sveiki, stiprūs ir visi kartu rasime būdų augti“, – atsisveikinimo laiške rašė Š.Mazalas.

Jo pareigas perėmė lrytas.lt sporto žurnaliste anksčiau dirbusi Laura Ivaškaitė.

Š.Mazalas šiemet išgarsėjo nepabūgęs viešai sukritikuoti Kauno „Žalgirio“ trenerio Šarūno Jasikevičiaus bendravimo su žurnalistu po pralaimėto mačo „Šiauliams“.

Socialiniuose tinkluose jis pasidalino savo asmenine nuomone ir nepagailėjo kritikos Lietuvos čempionų vedliui. „Na, negali tu taip bendrauti, na negali“, – po dar vieno aštraus Š.Jasikevičiaus pasisakymo rašė Š.Mazalas.

Kauno „Žalgiris“ po sunkios dvigubos Eurolygos savaitės gavo skaudų antausį vietiniame fronte. Lietuvos čempionai savo tvirtovėje 83:86 nusileido „Šiaulių“ krepšininkams. „Žalgirio“ strategas po rungtynių spaudos konferencijoje neslėpė nusivylimo, be to, į ją atvyko ir vėliau nei planuota, nes surengė treniruotę.

„Norėčiau atsiprašyti, kad vėluoju į spaudos konferenciją, kad priverčiau jus laukti“, – sakė Š.Jasikevičius.

Š.Mazalo nepasitenkinimą veikiausiai sukėlė Šaro atsakymas į žurnalisto užduotą klausimą apie Thomą Walkupą. „Ar tu žiūri mūsų rungtynes LKL? Čia tau pirmą sykį taip mes darome? Tai kas antros rungtynės taip yra. Įdėja yra ta, kad mes turime jauną įžaidėją, kuriuo labai tikime ir kuriam reikia labai žaisti. Nesuprantu, atrodo pirmą sykį tokius dalykus darytume“, – piktinosi Š.Jasikevičius.

Vis tik LKL komunikacijos direktorius įsitikinęs, kad treneris negali taip bendrauti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.