EUROLYGA 2023

„Panathinaikos“ dairosi naujo trenerio – žvilgsnis pakrypo į Izraelį

Atėnų „Panathinaikos“ ekipa praėjusią savaitę sužinojo, kad amerikietis Rickas Pitino nebegrįš į Graikiją – belaukiant galimo Eurolygos turnyro atnaujinimo jis išskrido į gimtinę ir pranešė, kad pasirašė sutartį su vienu iš JAV koledžų. Tad Atėnų komandos vadovams teko pradėti dairytis pamainos.

Odedas Kattache'as<br> IS/Scanpix.com nuotr.
Odedas Kattache'as<br> IS/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-04-12 21:38

Izraelio žiniasklaida skelbia, kad „Panathinaikos“ taikinyje atsidūrė prieš beveik du dešimtmečius šioje ekipoje žaidęs ir trenerio keliu pasukęs Odedas Kattache'as.

Pastaruoju metu Izraelio specialistas dirbo tėvynėje Jeruzalės „Hapoel“ komandoje, kuriai šį sezoną atstovavo Mindaugas Kupšas. Su „Hapoel“ jis dvejus metus iš eilės laimėjo šalies taurę.

45-erių O.Kattache'as treneriu dirba nuo 2004 metų ir nebuvo treniravęs užsienio ekipos. Nuo 2017-ųjų jis treniruoja ir Izraelio rinktinę. Atėnai jam taip pat nėra svetimi: „Panathinaikos“ aprangą jis vilkėjo 1999–2001 metais.

Pranešama, kad šis specialistas buvo „Panathinaikos“ akiratyje dar sezono pradžioje, kai Graikijos sostinės klubas atleido Argyrį Pedoulakį, bet galiausiai pasirinko R.Pitino.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.