EUROLYGA 2023

Naujasis „Žalgirio“ vairininkas sulaukė sveikinimų iš NBA: „Tokia galimybė yra dovana“

Naujasis Kauno „Žalgirio“ treneris Martinas Schilleris sulaukė sveikinimų iš NBA. „Utah Jazz“ treneris Quinas Snyderis pasidžiaugė kolegos karjeros pokyčiais.

M.Schilleris tapo nauju komandos treneriu.<br>Youtube.com/zalgiris.lt nuotr.
M.Schilleris tapo nauju komandos treneriu.<br>Youtube.com/zalgiris.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 15, 2020, 5:30 PM

„Tai yra galimybė dirbti aukštame lygyje, mes esame labai laimingi dėl Martino žengto žingsnio. Tokia galimybė yra dovana jam už didelį atsidavimą tiek aikštėje, tiek už jos ribų“, – kalbėjo „Jazz“ treneris.

2004-aisiais trenerio karjerą pradėjęs 38-erių M.Schilleris yra sukaupęs nemenką patirtį Europos krepšinyje – didžiąją karjeros dalį M.Schilleris praleido dirbdamas Vokietijos klubuose, taip pat buvo šios šalies vyrų krepšinio rinktinės trenerio asistentas.

Nuo 2017-ųjų treneris dirbo „Salt Lake City Stars“ komandos vyriausiuoju treneriu NBA G lygoje, o šiemet buvo pripažintas geriausiu šios lygos treneriu. Dėl COVID-19 viruso protrūkio NBA G lygos sezonas buvo nutrauktas anksčiau laiko, bet iki tol M.Schillerio treniruojamas Solt Leik Sičio klubas iškovojo 30 pergalių ir patyrė 12 pralaimėjimų.

Tai buvo antras geriausias rezultatas visoje lygoje.

Naujasis „Žalgirio“ vairininkas garsėja kaip aiškią sistemą turintis ir žaidėjus į ją įtraukti sugebantis treneris, kurio komanda NBA G lygoje išsiskyrė šiai lygai neįprastai protingu krepšiniu.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.