EUROLYGA 2023

„Sūduva“ išlaikė NKL blizgėjusį krepšininką

Marijampolės „Sūduva-Mantinga“ tęsia komplektacijos darbus ir praneša apie dar vieną pratęstą sutartį – komandoje liko gynėjas Jonas Zakas.

 Jonas Zakas lieka Marijampolės ekipoje<br> V.Kuralavičiaus nuotr.
 Jonas Zakas lieka Marijampolės ekipoje<br> V.Kuralavičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 29, 2020, 11:32 AM

Tai bus antrasis Jono sezonas Marijampolėje. Prieš tai gynėjas tris sezonus rungtyniavo Molėtų „Ežerūno“ klube, o 2017-2018 m. sezone su dviguba licencija žaidė ir LKL Utenos „Juventus“ ekipoje.

2019 m. vasario mėnesį J.Zakas buvo pripažintas naudingiausiu NKL savaitės žaidėju.

2019-2020 m. sezone gynėjas vidutiniškai pelnė po 9 taškus. Krepšininkas komandoje įmesdavo daugiausiai tritaškių – vidutiniškai po 2,1.

Šiuo metu snaiperis rungtyniauja „Bucket Summer League“ turnyre DP komandoje. Pirmose rungtynėse jis buvo rezultatyviausias savo komandoje – pelnė 11 taškų, o antrosiose – 10 taškų.

„Marijampolės klubas visada kelia aukščiausius tikslus, todėl ir man yra noras patekti į NKL finalą. Taip pat suteikiamos puikios sąlygos sportuot su vienais geriausių NKL žaidėjų ir tokiu būdu tobulėti. Darbas su jaunais bei motyvuotais treneriais ir personalu, kurie taip pat nori kilti į aukštesnį lygį, yra privalumas. Taip pat patiko jaukus bei gražus Marijampolės miestas“, – sakė J.Zakas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.