EUROLYGA 2023

LKL įsirengė naują televizijos studiją

Atsinaujinanti Lietuvos krepšinio lyga („Betsafe-LKL“) pristatė dar vieną ypatingą rėmėją – pasirašyta ilgalaikė partnerystės sutartis su telekomunikacijų ir buitinės technikos gigantu „Samsung“.

 LKL įsirengė naują televizijos studiją.<br> lkl.lt nuotr.
 LKL įsirengė naują televizijos studiją.<br> lkl.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 18, 2020, 2:58 PM

Artimiausius trejus metus savo patirtimi ir naujausiais technologiniais sprendimais naujasis rėmėjas dalinsis ir su „Betsafe-LKL“ žiūrovais

„Samsung“ atstovai lietuviškojo krepšinio gerbėjams turi vieną pažadą – naujasis 2020-2021 m. „Betsafe-LKL“ sezonas džiugins ne tik intriguojančiomis dvikovomis, bet ir aukščiausios kokybės televizijos turiniu.

„Krepšinis yra neatsiejama lietuvių gyvenimo dalis, o sportas šiandien yra neatsiejamas nuo pažangiausių technologinių sprendimų, kurie gerbėjams suteikia naujų įspūdžių.

Džiaugiamės pradėdami ilgalaikę partnerystę su Lietuvos krepšinio lyga, nes sujungę naujausių technologijų galimybes ir krepšinio jaudulį gerbėjams, tikiu, suteiksime daugiau įsimintinų akimirkų“, – sakė kompanijos pardavimo vadovas Baltijos šalyse Miroslavas Ramanavičius.

Naujasis partneris smarkiai prisidės prie vieno pagrindinių šių metų LKL tikslų – TV segmento stiprinimo.

Vilniuje įrengta LKL studija, kurioje visą sezoną rungtynių metu vyks įvairios diskusijos, apžvalgos ir konkursai, netrukus sužibs naujomis spalvomis ir dar nematytais naujais sprendimais.

Krepšinio specialistų pokalbiai LKL studijoje persikels į naują lygmenį – žiūrovams rungtynių pertraukų metu bus įdomu ne tik klausytis, bet ir žiūrėti.

Garsi telekomunikacijų ir buitinės technikos kompanija žada, kad tokios modernios sporto apžvalgoms skirtos studijos Lietuva dar neturėjo.

„LKL įrenginėdami savo naująją skaitmeninę studiją žengė tvirtą žingsnį stiprindami savo technologines galimybes. Jie pasirinko išskirtinius LED ekranus, užtikrinsiančius aukščiausią vaizdo kokybę, o tuo pačiu pridėtinę naudą žiūrovams“, – sakė M. Ramanavičius.

Tapdama viena iš LKL rėmėjų, bendrovė tęsia ir kitus projektus sporto pasaulyje: jos produkcija nuo 2013 metų mėgaujasi ir stipriausios krepšinio lygos NBA bei WNBA rungtynių žiūrovai.

Vienas iš naujausių ir įspūdingiausių bendrovės darbų sporto padangėje – praėjusiais metais duris atvėrusios „Chase Center“ arenos LED „kubas“, savo dydžiu ir ryškumu neturintis sau lygių visoje NBA lygoje.

LKL su nauju rėmėju bendradarbiaus trejus metus, iki 2023 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.