EUROLYGA 2023

Š. Jasikevičius po laimėto „El Clasico“: „Antroje pusėje buvau nustebęs, bet pergalė yra pergalė“

Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ tapo viena Eurolygos lyderių, kai per 5-ojo turo rungtynės namuose penktadienį 79:72 laimėjo principinę „El Clasico“ kovą prieš Madrido „Real“. Lietuvis džiaugėsi pergale, bet turėjo pastabų auklėtiniams, kurie prieš pertrauką pirmavo 48:27, bet leido „Real“ ekipai sugrįžti į kovą.

Šarūnas Jasikevičius laimėjo principinę „El Clasico“ kovą prieš Madrido „Real“.<br> Zuma/Scanpix nuotr.
Šarūnas Jasikevičius laimėjo principinę „El Clasico“ kovą prieš Madrido „Real“.<br> Zuma/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 24, 2020, 9:48 AM, atnaujinta Oct 24, 2020, 9:57 AM

Antrąjį kėlinį „Barcelona“ laimėjo 30:13.

„Ar nustebino, kad Madridas atsilikdamas 20 taškų, žaidė agresyviau? Labai nustebino! Bet ką jiems reikėjo daryti? – su jam įprasta ironija Š.Jasikevičius vertino rungtynes. – Jie pakėlė savo žaidimo lygį, žaidė ties pražangos riba.

Aš nesuprantu, kodėl mes buvome šiek tiek nustebę. Mes praradome žaidimo kontrolę. Bet apskritai manau, kad mes nusipelnėme laimėti šias rungtynes, tačiau turime daug ko pasimokyti iš puikios pirmosios pusės.“

Ketvirtąją pergalę iškovojusi „Barcelona“ dabar dalijasi su Kauno „Žalgiriu“ ir Miuncheno „Bayern“.

„Mes turime daug ko išmokti, kad jei norime laimėti ką nors svarbaus. Tokios puikios komandos kaip „Real“ visada pagerins savo žaidimą. Jos grįš į kovą ir neleis laimėti.

Aš buvau kiek nustebęs, kaip mes žaidėme antroje pusėje, bet tiek to, pergalė yra pergalė. Tai buvo „El Clasico“ su visomis mūsų problemomis. Aš esu labai laimingas. Mes labai pasiilgome savo gerbėjų. Žinau, kad 8000 žmonių norėjo būti „Palau“ arenoje, tad šis laimėjimas yra jiems. Tęskime darbą, nes turime daug ką padaryti.“

„Jie yra gera komanda, todėl negalima atsipalaiduoti jokiu žaidimo momentu. Džiaugiuosi dėl to, kaip mes kovojome. Aš tiesiog stengiausi padėti komandai išlaikyti persvarą. Šiandien pasistengė daugelis vaikinų, ne tik aš. Daugelis jų padarė nematomą darbą“, – kalbėjo buvęs žalgirietis Brandonas Daviesas.

„Real“ komanda su 1 pergale krito į 16-ąją vietą.

„Pirmoje pusėje jie buvo geresni, antroji buvo geresnė mums. Po pertraukos rodėme norą ir pabandėme grįžti keisdami gynybą. Išplėtėme puolimą, bet to nepakako. Po Sergi Llullo tritaškio galėjo likti tik trys taškai, bet buvo per vėlu, nes nepadarėme savo darbo pirmoje pusėje“, – sakė „Real“ strategas Pablo Laso.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.