EUROLYGA 2023

Skaudžią žinią apie komandos draugą išgirdęs S. Curry liko sukrėstas: „Teko pralieti daug ašarų“

„Jis sugrįš dar stipresnis ir darys viską, kad grįžęs ant parketo būtų savimi. Tai padaryti po 2,5 metų reabilitacijos yra labai sunku, tačiau mes tikimės geriausio“, – apie savo komandos draugo patirtą traumą kalbėjo vienas iš „Golden State Warriors“ lyderių Stephenas Curry.

S.Curry sukrėtė žinia dėl dar vienos komandos draugo patirtos traumos.<br>Scanpix nuotr.
S.Curry sukrėtė žinia dėl dar vienos komandos draugo patirtos traumos.<br>Scanpix nuotr.
S.Curry sukrėtė žinia dėl dar vienos komandos draugo patirtos traumos.<br>Scanpix nuotr.
S.Curry sukrėtė žinia dėl dar vienos komandos draugo patirtos traumos.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2020-11-24 17:55

Praėjusią savaitę sporto apžvalgininkas Adrianas Wojnarowskis pranešė, kad Klay Thompsonui treniruotės metu trūko Achilo sausgyslė. Dėl šios priežasties krepšininkas praleis visą artėjantį sezoną.

30-metis žaidėjas 2019-ųjų metų NBA finalo metu paryrė trūkusių kryžminių kelio raiščių traumą ir ant parketo oficialiose rungtynėse nesugrįžo iki šiol.

Į „Warriors“ rikiuotę turėjęs grįžti 198 cm ūgio gynėjas dėl šių problemų nerungtyniaus jau antrąjį sezoną paeiliui. Tai stipriai sukrėtė vieną šio klubo lyderių S.Curry.

„K.Thompsonas yra geriausias antrojo numerio pozicijos krepšininkas lygoje, – portalui „The Undefeated“ teigė 32-ejų gynėjas. – Mane sukrėtė ši žinia. Teko pralieti daug ašarų.

Sunku kažką ir pasakyti, kai jo lauks dvi rimtos reabilitacijos paeiliui. Tačiau vieną dieną visą tai baigsis ir mes vėl galėsime žaisti kartu.“

Su „Warriors“ ekipa K.Thompsonas tris kartus (2015 m., 2017 m., 2018 m.) tapo NBA čempionu. Krepšininkas su JAV rinktine taip pat yra triumfavęs pasaulio krepšinio čempionate (2014 m.) bei olimpinėse žaidynėse (2016 m.).

„Gaila, nes iki treniruočių stovyklos buvo likusios tik kelios savaitės. Po tokio įvykio itin svarbu turėti tvirtą mentalitetą.

Praeiti visą reabilitacijos kelią yra kur kas sunkiau nei tai pasakyti žodžiais, tačiau K.Thompsono karjeroje liko dar daug metų. Mes visą laiką išliksime šalia jo“, – teigė S.Curry.

Naujo NBA sezono startas planuojamas nuo gruodžio 22 dienos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?