EUROLYGA 2023

Atleidimo išvengęs, bet įtampą Rusijoje jaučiantis R. Kurtinaitis nepraranda ambicijų

Maskvos priemiestyje – neramios dienos. Rimas Kurtinaitis atsisveikino su trimis „Chimki“ trenerių štabo nariais, tačiau tikslas išlieka tas pats – grįžti į pergalių kelią Eurolygoje.

Tris štabo narius praradęs ir įtampą Maskvoje jaučiantis R. Kurtinaitis į artimiausią dvikovą žvelgia ambicingai.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Tris štabo narius praradęs ir įtampą Maskvoje jaučiantis R. Kurtinaitis į artimiausią dvikovą žvelgia ambicingai.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 3, 2020, 4:02 PM

Penktadienį 60-mečio lietuvio auklėtiniai Miunchene bandys įveikti gerą žaidimą demonstruojančią „Bayern“ ekipą.

„Turėjome neblogų treniruočių, kai kurie krepšininkai grįžo į rikiuotę, manau, kad pagaliau turime normalią sudėtį“, – prieš mūšį Eurolygai sakė R.Kurtinaits.

Pasiruošimas kovai lietuviui šįkart buvo kitoks, mat ekipos vadovai atleido asistentus Giedrių Kurtinaitį, Robertą Kuncaitį ir fizinio rengimo trenerį Evaldą Kandratavičių.

Nepaisant to, R.Kurtinaičiui patiko, kaip jo komanda dirbo treniruotėse.

„Man patiko tai, kaip atrodėme prieš išvyką į Miuncheną. Mes turime kantriai laukti ir tikėti tuo, ką darome. Žaisime prieš komanda, kuri yra gerai organizuota, o ją treniruoja puikus strategas.

Andrea Trinchieri komanda yra disciplinuota, demonstruoja gerą energiją, būtent tai jiems leidžia turėti geras pozicijas turnyre. Vis dėlto šiuo metu esu labiau susirūpinęs ir susikoncentravęs ties savo komandos problemomis“, – teigė lietuvis.

„Chimki“ yra blogiausia lygos komanda, kurios sąskaitoje vos 2 pergalės ir 8 pralaimėjimai. „Bayern“ klubas šiuo metu yra 4-oje vietoje, o jų sąskaitoje – 7 pergalės ir 4 pralaimėjimai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.