EUROLYGA 2023

Signalas NBA: lyga pateko į koronaviruso spąstus Virusu užsikrėtęs kas devintas testuotas krepšininkas

Likus kiek mažiau nei trims savaitėms iki NBA sezono starto stipriausią pasaulio krepšinio lygą pasiekė nemaloni žinia. Trečiadienį pranešta, kad net 48 iš 546 testuotų krepšininkų yra užsikrėtę koronavirusu. Tai reiškia, kad teigiamas COVID-19 atvejis buvo nustatytas kas devintam testuotam žaidėjui.

NBA pateko į koronaviruso spąstus.<br>Scanpix nuotr.
NBA pateko į koronaviruso spąstus.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 3, 2020, 6:30 AM, atnaujinta Dec 3, 2020, 6:31 AM

Teigiama, kad visi užsikrėtę asmenys šiuo metu yra izoliuoti ir į komandinį treniruočių procesą galės grįžti tik gavę medicininį iš gydytojo.

Praėjusios savaitės pabaigoj vykusiame seminare komandoms buvo aiškinama, kad reikia tikėtis, jog kai kurių žaidėjų koronaviruso testai bus teigiami.

Šios pandemijos laikotarpiu viskas vyks kitaip, – antradienį kalbėjo „Dallas Mavericks“ klubo žvaigždė Luka Dončičius. – Kai kurie krepšininkai gali užsikrėsti koronavirusu ir iškristi iš ekipų rikiuotės dešimčiai dienių.

Taigi, klubai, kurie turės kuo mažiau viruso atvejų, gaus pranašumą pranašumą prieš savo varžovus.“

Naujajame lygos protokole teigiama, kad pasveikusiu asmeniu žaidėjas yra laikomas tada, kai nuo užsikrėtimo pradžios 10 dienų nejaučia simptomų arba du kartus iš eilės jo koronaviruso testai yra neigiami.

Lrytas.lt primena, kad NBA sezono startas planuojamas nuo gruodžio 22-osios, tuo tarpu klubai į krepšinio aikšteles ikisezoninėms kovoms grįš nuo gruodžio 11-osios dienos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.