EUROLYGA 2023

S. Curry iškart pasisakė, ką galvoja apie galimą J. Hardeno perėjimą į „Golden State Warriors“

„Houston Rockets“ ekipa turės susitaikyti su mintimi, kad dar nemažai laiko turės treniruotis be savo lyderio Jameso Hardeno. Žinoma, jei jo klubas neiškeis – pats krepšininkas neoficialiai spaudė ekipos vadovus tartis su „Brooklyn Nets“ klubu dėl jo mainų.

 Stephenas Curry ir Jamesas Hardenas.<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
 Stephenas Curry ir Jamesas Hardenas.<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 10, 2020, 11:37 AM, atnaujinta Dec 10, 2020, 12:02 PM

Šią savaitę NBA vadovybė pranešė, jog įsigalioja naujasis sveikatos protokolas, kuris labai sugriežtino krepšininkų atsakomybę per koronaviruso pandemiją.

Protokole tikinama, kad viešumoje keliavęs ir daug kur pabuvojęs žaidėjas prie komandos galės prisijungti ir pradėti treniruotis tik tada, kai net šeši iš eilės COVID-19 testai bus neigiami.

Klubai pasirengimą naujam NBA sezonui pradėjo gruodžio 1 dieną, o turnyras startuos gruodžio 22-ąją.

J.Hardenas pastaruoju metu buvo tikra socialinių tinklų žvaigžde – nors „Rockets“ žvaigždė nemėgsta jokių socialinių tinklų, kiti žmonės kėlė vaizdo įrašus, kuriuose J.Hardenas linskmai leidžia laiką vakarėliuose Atlantoje ir Las Vegase.

Vienu atveju jis leido laiką su draugais naktiniame striptizo klube, kitu – buvo pakviestas į gimtadienį.

Kol J.Hardenas Hjustone „renka“ neigiamus testus, vis garsiau sklando gandai, kad krepšininkas vis dėlto neliks „Rockets“ gretose.

Naujasis ekipos treneris Stephenas Silasas pirštu bedė į „Golden State Warriors“ komandos pusę, tačiau nepasakė, kad žvaigždė išvyks būtent ten. Kalbama, kad būtent naujo trenerio paskyrimas tapo svarbiausiu J.Hardeno apsisprendimo motyvu trauktis iš klubo. 

Iškart šią žinią pakomentavo „karių“ lyderis Stephenas Curry, kuris teigė, kad kalbėti apie viską reikėtų tik tada, kai jau yra įvykęs faktas, o ne sklando gandai.

„Su kuo palyginti šią situaciją? Prieš dvejus-trejus metus taip pat pasklido gandas, kad LeBronas Jamesas pasitrauks iš „Cleveland Cavaliers“ ir prisijungs prie „Golden State Warriors“.

Jūs girdite įvairius didelius gandus mažame pasaulyje. Bet tai yra tik NBA gandai. Kai kurie gandai kelia juoką. Kiti yra tiesiog verslo dalimi. Bet kol šioje lygoje neįvyksta kažkas konkretaus, reikia tiesiog numoti ranka nuo to informacinio šaršalo“, – sakė S.Curry.

Šį sezoną „Rockets“ jau įvykdė nemažai garsių mainų – vienas iš jų tapo Russello Westbrooko perėjimas į „Washington Wizards“ komandą.

31 metų 196 cm ūgio gynėjas praėjusį sezoną per 37 minutes rinko 34,3 taško (36 procentai tritaškių), 6,6 atkovoto ir 1,8 perimto kamuolio bei 7,5 rezultatyvaus perdavimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: kaip A. Armonaitė ir E. Gentvilas vienas kitam pamokslavo