EUROLYGA 2023

E. Messinai apie save priminęs A. Gudaitis: papildomos motyvacijos ieškoti nereikėjo

„Visada, kai žaidi prieš savo buvusią komandą jausmas yra ypatingas ir nereikia ieškoti papildomos motyvacijos“, – po pergalės prieš buvusią komandą kalbėjo Artūras Gudaitis.

A.Gudaitis prieš savo buvusį trenerį sužaidė sėkmingas rungtynes.<br>Lrytas.lr ir Scanpix koliažas.
A.Gudaitis prieš savo buvusį trenerį sužaidė sėkmingas rungtynes.<br>Lrytas.lr ir Scanpix koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 23, 2021, 1:42 PM

Lietuvis ir jo atstovaujama Sankt Peterburgo „Zenit“ ekipa pirmadienį namuose 79:70 nugalėjo Milano „Olimpia“ krepšininkus.

Net trejus metus Milane praleidęs A.Gudaitis neslėpė sentimentų savo buvusiai ekipai, tačiau pergalingą vakarą tapo vienu iš pagrindinių Italijos klubo stratego Ettore Messinos galvos skausmų.

A.Gudaitis per 21 min. pelnė 16 taškų (6/8 dvitaškių, 4/6 baudų), atkovojo 5 kamuolius, atliko 1 rezultatyvų perdavimą, blokavo 2 metimus, išprovokavo 5 pražangas ir surinko 20 naudingumo balų.

„Milane praleidau trejus metus, kurie buvo tikrai geri, tačiau šiandien pergalę šventė mano komanda ir dėl to aš esu labai laimingas“, – pridūrė 208 cm ūgio žaidėjas.

„Zenit“ ir „Olimpia“ konkuruoja dėl aukštesnės vietos lyderių ketverte, tad komandoms buvo svarbus ir taškų skirtumas: Rusijos klubas atsirevanšavo už pralaimėjimą svečiuose 76:82 ir įgijo pranašumą pagal tarpusavio mačų rezultatus.

„Manau, kad pagrindinis raktas į pergalę buvo mūsų gynyba, gerai kovojome dėl atšokusių kamuolių bei sėkmingai pradėjome ketvirtąjį kėlinį.

Tai lėmė mūsų pergalę“, – samprotavo A.Gudaitis.

Sankt Peterburgo klubui liko sužaisti tik vienerias dėl koronaviruso atidėtas rungtynes. Xavi Pascualio auklėtiniams Rusijoje iššūkį mes Atėnų „Panathinaikos“ ekipa.

Šiuo metu „Zenit“ rikiuojasi stipriausiųjų Eurolygos komandų ketverte.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.