EUROLYGA 2023

Po istorinio pažeminimo Stambule D. Itoudis rado kuo pasidžiaugti

Maskvos CSKA (18/9) klubas ketvirtadienį Eurolygoje patyrė didžiausią pralaimėjimą klubo istorijoje. Dimitrio Itoudžio auklėtiniai Stambule neturėjo jokių vilčių prieš vietos „Anadolu Efes“ (17/10) – 70:100.

 D. Itoudis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
 D. Itoudis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 5, 2021, 11:21 AM, atnaujinta Mar 5, 2021, 11:23 AM

Po pralaimėjimo graikas nulenkė galvą prieš varžovus ir pripažino, kad tai jis kaltas dėl tokio skaudaus pralaimėjimo.

„Sveikinimai varžovams. Jie buvo žymiai geresnė komanda, jie nusipelnė šios pergalės. Mes šiek tiek kovojome antroje pusėje, žinoma, to neužteko. Buvo aišku, kad jie mus nori nugalėti didesniu nei 35 taškų skirtumu, kuriuo pralaimėjo Maskvoje. Vis dėlto mes sugebėjome nepralaimėti didesniu skirtumu. Kaip lyderis, aš prisiimu visą atsakomybę dėl šių rungtynių.

Dėl tokio rezultato mes tapsime tik geresniais. Iš kitos pusės, per tris išvykos rungtynes mes sugebėjo laimėti dvejas. Žinoma, toks pralaimėjimas niekada nebus malonus. Tai didžiausias komandos pralaimėjimas nuo tada, kai pradėjau dirbti CSKA klube. Bet kaip ir sakiau, tai mus tik motyvuos ir pridės papildomo noro žaisti dar geriau“, – kalbėjo D.Itoudis.

Po šios pergalės „Anadolu Efes“ pakilo į trečiąją turnyrinės lentelės vietą, o nuo CSKA dabar atsilieka tik vienu tašku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.