EUROLYGA 2023

Kova dėl Th. Walkupo įsibėgėja: „Žalgiris“ pateikė pasiūlymą, įsitraukė ir dar vienas klubas

Kauno „Žalgirio“ lyderis Thomas Walkupas ypač domina Tel Avivo „Maccabi“ klubą. Ir kol į kovą dėl parašo įsitraukė ir nauji konkurentai, Kauno klubas padarė svarbų žingsnį ir pateikė savo įžaidėjui pasiūlymą.

Th.Walkup.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Th.Walkup.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 17, 2021, 10:12 AM, atnaujinta Apr 17, 2021, 11:25 AM

Portalo 24sek.lt žurnalisto Donato Urbono teigimu, Martinas Schilleris nori išlaikyti 28 metų 193 cm ūgio amerikietį ir mato jį kaip pagrindinį atakų organizatorių. Būtent todėl Kauno klubas jau pateikė amerikiečiui dvejų metų pasiūlymą. Pats krepšininkas taip pat yra linkęs ir toliau vilkėti „Žalgirio“ marškinėlius.

Visgi, į kovą dėl „Žalgiriečio“ stoja Pirėjo „Olympiakos“. Ir, kaip teigia D.Urbonas, krepšininkas turi pakankamai informacijos apie abu klubus ir, jei neliks „Žalgiryje“, Th.Walkupas pasirinktų ne Pirėjo, o Tel Avivo ekipos pasiūlymą.

Kaip anksčiau remdamasis šaltiniais rašė lrytas.lt, Th.Walkupas ypač domina Tel Avivo „Maccabi“ klubą. „Žalgirio“ lyderis šį sezoną Eurolygoje paliko tikrai puikų įspūdį, o per tris sezonus Kaune tapo vienu svarbiausių ekipos žaidėjų.

„Žalgiriui“ pakovoti dėl Th.Walkupo reikėjo ir praėjusį sezoną, kai šiuo domėjosi Šarūno Jasikevičiaus treniruojamas „Barcelona“ klubas.

Th.Walkupas „Žalgiryje“ žaidžia jau trečią sezoną, o šiame tapo dar svarbesne komandos dalimi. Eurolygoje amerikietis rinko po 8,2 taško, 3 atkovotus kamuolius, 4,5 rezultatyvaus perdavimo ir 10,6 naudingumo balo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.