EUROLYGA 2023

Ispanai trimituoja: Šaro prioritetas – kitą sezoną Barselonoje matyti žalgirietį Ryškėja kito sezono „Barcelona“ paveikslas

Nors šiemet Šarūno Jasikevičiaus ir jo treniruojamos „Barcelona“ ekipos dar laukia lemiamų išbandymų metas, tačiau Katalonijos ekipa jau pradėjo pasirengimą kitam sezonui.

Š.Jasikevičius.<br>ZUMAPRESS/Scanpix nuotr.
Š.Jasikevičius.<br>ZUMAPRESS/Scanpix nuotr.
Š.Jasikevičius.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Š.Jasikevičius.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Š.Jasikevičius.<br>Zumapress/Scanpix nuotr.
Š.Jasikevičius.<br>Zumapress/Scanpix nuotr.
R.Jokubaitis.<br>G. Bitvinsko nuotr.
R.Jokubaitis.<br>G. Bitvinsko nuotr.
Rokas Jokubaitis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Rokas Jokubaitis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

May 13, 2021, 8:45 AM, atnaujinta May 13, 2021, 12:03 PM

Tikimasi, kad kitais metais „Barcelona“ teks patirti tam tikrų pokyčių, o ties tuo aktyviausiai dirba ekipos strategas Š.Jasikevičius ir komandos sporto direktorius Juanas Carlosas Navarro.

Naujienų portalo sport.es žurnalistas Ramonas Palomaras teigia, kad šiuo metu pagrindinis Šaro prioritetas yra į savo gretas prisivilioti Kauno „Žalgirio“ ekipoje rungtyniaujantį Roką Jokubaitį.

Teigiama, kad krepšinio specialistas iš Lietuvos nori matyti savo 20-metį tautietį gynėjų grandyje kartu su komandos veteranu Nicku Calathesu.

Atkreipiamas dėmesys, kad R.Jokubaitis puikiai pažįsta Š.Jasikevičių ir jau turi patirties rungtyniaujant aukščiausio lygio rungtynėse.

193 cm ūgio krepšininkas Eurolygoje per 21 ant parketo praleidžiamą minutę vidutiniškai įmesdavo po 7 taškus ir atlikdavo po 2,5 rezultatyvaus perdavimo.

Pranešama, kad „Barcelona“ jau derasi dėl sutarties nutraukimo sąlygų ir sumos, kurią už R.Jokubaičio išpirką reikės sumokėti Kauno „Žalgirio“ ekipai.

Lietuvio atvykimas į Kataloniją turėtų padengti kitą sezoną NBA rungtyniausiančio Leandro Bolmaro netektį. Daugiau vietos R.Jokubaičiui gynėjų grandyje turėtų sudaryti ir Leo Westermanno išvykimas, kadangi „Barcelona“ su šiuo prancūzu nežada pratęsti sutarties.

R.Polomaras taip pat praneša, kad Katalonijos ekipos sporto direktorius J.Carlosas Navarro kitą sezoną savo komandos gretose norėtų matyti Sankt Peterburgo „Zenit“ komandoje spindintį Keviną Pangosą.

Tiesa, kanadietis į „Barcelona“ ekipą gali ir nesugrįžti, nes savo vaidmeniu Rusijoje patenkintas gynėjas jau gavo panašios vertės pasiūlymą už sutarties pratęsimą su „Zenit“.

Šaro treniruojama ekipa kitais metais turėtų pasukti skirtingais keliais su ukrainiečiu Artiomu Pustovyiumi bei Victoru Claveru. Nėra tikimasi, kad komandoje liks ir sezono viduryje prie jos prisijungęs Pau Gasolis.

Veteranas savo karjerą žada pabaigti po Tokijo olimpinių žaidynių.

Pranešama, kad Katalonijoje kitą sezoną turėtų likti komandos lyderis Nikola Mirotičius bei Alexas Abrinesas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.