EUROLYGA 2023

Baimė Izraelyje pasiekė aukščiausią tašką: legionieriai prašo nutraukti sezoną

Izraelio krepšinio lygos legionieriai prašo, kad sezonas būtų nutrauktas. Krepšininkai viešu laišku kreipėsi į lygos vadovus, mat nesijaučia saugiai dėl paaštrėjusio konflikto tarp Izraelio ir „Hamas“.

 Tel Avivo komanda.<br>G.Bitvinsko nuotr.
 Tel Avivo komanda.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 14, 2021, 8:46 AM

„Po ilgų pokalbių ir konsultacijų su žaidėjais iš visų komandų mes sugeneravome pasiūlymą. Mums svarbiausia yra saugumas, šeima, todėl manome, kad būtų teisinga nutraukti likusią sezono dalį, – laiške rašo krepšininkai. – Vertiname lygos pastangas turnyrą ir komandas perkelti į saugesnę šalį – Graikiją ar Kiprą. Vis dėlto mes nenorime skristi bet kur, jei tai nėra mūsų namai. Manome, kad bet kokios kelionės šiuo metu yra labai rizikingos.“

Kol kas čempionatas yra suspenduotas, tačiau galutinio sprendimo lygos vadovai dar nėra priėmę. Lrytas.lt primena, kad prieš kelias dienas antrosios Izraelio krepšinio lygos rungtynėse įvyko incidentas, kuomet pasigirdo raketos šūviai. Žaidėjai puolė gultis ant žemės, o mačas buvo nutrauktas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.