EUROLYGA 2023

Nebėra kur trauktis: skolų spaudžiama „Chimki“ kitą sezoną gali nedalyvauti VTB jungtinėje lygoje

Maskvos regiono kūno kultūros ir sporto ministras Romanas Teriuškovas prakalbo, kad skolų spaudžiama Maskvos srities „Chimki“ kitą sezoną gali nebežaisti VTB jungtinėje lygoje. Apie tai skelbia Eurohoops.net žurnalistas Stefanas Djordjevičius.

„Chimki“ kitame sezone gali pasitraukti iš VTB jungtinės lygos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
„Chimki“ kitame sezone gali pasitraukti iš VTB jungtinės lygos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 15, 2021, 1:39 PM, atnaujinta May 16, 2021, 4:49 PM

„Chimki“ 2020-2021 metų sezone tiek aikštelėje, tiek už jos ribų patyrė daugybę sunkumų.

Komanda pasiekusi vos 4 pergales ir patyrusi net 30 pralaimėjimų užėmė absoliučiai paskutiniąją vietą Eurolygoje, o VTB lygos ketvirtfinalyje pralaimėjo seriją sausai 0/2 prieš Krasnodaro „Lokomotiv“ krepšininkus.

Negana to, klubas patyrė finansinių problemų dėl kurių dar kovo mėn. gavo draudimą iš Eurolygos registruoti naujus žaidėjus komandoje. Tuo metu buvo pranešama, kad „Chimki“ savo žaidėjams vėluoja sumokėti daugiau nei 3 milijonus eurų.

Be abejonės, sudėtinga finansinė situacija turėjo įtakos komandos rezultatams ir privertė pakeisti dalį komandos sudėties. Komandą dar nesibaigus sezonui paliko legionieriai Janis Timma, Stefanas Jovičius, Dairis Bertanis, Devinas Bookeris ir Jonas Jerebko.

Ir vis dėlto keli ateinantys mėnesiai klubui gali būti dar sunkesni.

Maskvos regiono kūno kultūros ir sporto ministras R.Teriuškovas duodamas interviu Rusijos naujienų agentūrai TASS pasakė, jog yra galimybė, kad „Khimki“ kitą sezoną nerungtyniaus VTB lygoje.

„Maskvos regionas yra krepšinio regionas. Žmonės myli šį sportą ir mes esame sukūrę sistemą, kurioje auginame sportinikų rezervą. Mes niekur nedingsime“, – pridūrė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.