EUROLYGA 2023

Po pergalės Šarui – netikėtumas per konferenciją: „Monaco“ treneris atnešė šampano

Neįprastą dovaną po Eurolygos mačo penktadienio vakarą Monako „Salle Gaston Medecin“ arenoje gavo pergalę šventęs „Barcelona“ ekipos treneris lietuvis Šarūnas Jasikevičius. Jo vedama katalonų ekipa po pratęsimo įveikė Eurolygos debiutantę „Monaco“ ekipą 85:81. Per spaudos konferenciją Šaras paskanavo šampano, kurį jam atnešė varžovų strategas juodkalnietis Zvezdanas Mitovičius.

 Šarūnas Jasikevičius geria šampaną.<br> stop kadras
 Šarūnas Jasikevičius geria šampaną.<br> stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 16, 2021, 12:45 PM

Po rungtynių kaip svečių ekipos atstovas pirmuoju spaudos konferencijoje kalbėjęs Šaras buvo maloniai nustebintas, kai į patalpą įžengęs „Monaco“ treneris Z.Mitrovičius rankose laikė dvi taures – jose buvo šampanas. Vieną taurę jis padavė nugalėtojui Š.Jasikevičiui.

„Tai yra Zvezdanas Mitrovičius, tai yra dėl ko visi treneriai mylime Zvezdaną. Živeli, Živeli (į sveikatą – vert.)“, – juokėsi Š.Jasikevičius ir nesidrovėdamas išgėrė šamano.

Prieš tai jis susidaužė taurėmis su „Monaco“ treneriu.

Po to lietuvis įvertino pergalę, kuri buvo ketvirtoji turnyre, o „Barcelona“ su Milano „Olimpia“ žengia pirmoje vietoje.

„Monako klubas žaidė pagal savo pajėgumą. Jie įsigijo daug gerų krepšininkų. Akivaizdu, kad ši komanda varžysis dėl vietos atkrintamosiose varžybose ir tai yra jų tikslas.

Žengti į aikštelę nuo suolelio yra sunku ir tai sakiau savo komandai didžiosios pertraukos metu. Dar nesu parengęs savo vaikinų tinkamai.

Visgi, jie sureagavo ir tai yra geriausias dalykas. Man patinka tokio tipo rungtynės, kai pavyksta išplėšti pergalę, kai jau atrodo, jog nieko padaryti nepavyks. Tačiau turime žaisti geriau.

Taip, ši dviguba savaitė mums buvo sėkminga. Iškovojome dvi pergales iš tiek pat galimų, tačiau krepšinio prasme tai nebuvo labai geras mūsų pasirodymas“, – po rungtynių kalbėjo Š.Jasikevičius.

„Vienu metu atrodė, kad žaidžiame pergalingas rungtynes, tačiau, pasirodo, tai buvo pralaimėjimo mačas. Jei nori žaisti Eurolygoje, turi turėti daug proto ir gerus žaidėjus“, – apie pralaimėtą dvikovą kalbėjo „Monaco“ strategas Zvezdanas Mitrovičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.