EUROLYGA 2023

Damianas Lillardas paneigė viešumoje pasklidusias kalbas: „To neįvyks“

Vienas geriausių NBA gynėjų Damianas Lillardas paneigė gandus dėl galimo „Portland Trail Blazers“ ekipos palikimo, jei komanda blogai pradės reguliarųjį sezoną.

„Portland Trail Blazers“ gynėjas D.Lillardas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
„Portland Trail Blazers“ gynėjas D.Lillardas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 22, 2021, 3:54 PM

31-erių 188 cm ūgio krepšininkas užsiminė apie pokalbį su vyriausiuoju Portlando klubo treneriu Chauncey Billupsu ir teigė šiame sezone nepaliksiantis „Trail Blazers“ ekipos.

„Manau, kad susitikimas su Ch.Billupsu ir supratimas, kad mes situaciją matome vienodai suvaidino svarbų vaidmenį pakeičiant mano požiūrį į šį žaidimą.

Aš netikiu, kad viskas šiame sezone klostysis gerai. Manau, kad sulauksime problemų, bus sunkių laikų. Jei sezonas prasidės blogai, aš dėl to tikrai nebūsiu laimingas. Niekas nebus laimingas.

Vis dėlto aš nesiruošiu bėgti iš laivo, jei jis ims skęsti. Mintis, kad aš paliksiu Portlandą yra labai populiari, tačiau to neįvyks“, – „The Athletic“ cituoja D.Lillardo žodžius.

Praėjusiame NBA sezone gynėjas per rungtynes vidutiniškai įmesdavo po 29,2 taško ir atlikdavo po 7,8 rezultatyvaus perdavimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.