EUROLYGA 2023

P. Motiejūnui patarinėjęs prancūzas surado naują darbą: grįžo į gimtinę

Dar šiame sezone Kauno „Žalgiryje“ dirbęs, bet vilčių nepateisinęs prancūzas Francois Lamy rado naują darbovietę.

F.Lamy dar šiame sezone darbavosi Kauno ekipos gretose.<br>Youtube stop kadras.
F.Lamy dar šiame sezone darbavosi Kauno ekipos gretose.<br>Youtube stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 26, 2022, 3:51 PM

Kartu su Pauliumi Motiejūnu svarbiausius sprendimus komandoje priiminėjęs, bet vos pusmetį Lietuvos čempionų gretose praleidęs krepšinio specialistas grįžo į savo gimtinę.

Pasak naujienų portalo „Le Progres“, F.Lamy sukirto rankomis su Prancūzijos Breso Burgo JL ekipa, kurioje užims vadovybės konsultanto pareigas.

Ne vienerius metus krepšinio agentu bei įvairių Prancūzijos klubų konsultantu dirbęs F.Lamy prie „Žalgirio“ prisijungė praėjusių metų rugpjūčio pabaigoje.

Savo darbą Kaune prancūzas baigė šių metų vasario mėnesį.

„Dėkoju „Žalgiriui“ už man suteiktą progą ir galimybę pasisemti patirties istoriniame Europos krepšinio klube, turinčiame neįtikėtiną gerbėjų palaikymą, – tąsyk komentavo F.Lamy. – Ne kartą esu minėjęs, kad Lietuvoje krepšinio kultūra ir žaidimo supratimas yra unikalūs, todėl su jais reikia susigyventi, o trumpalaikis įsipareigojimas klubui su tuo yra ne visada suderinamas.

Sutarėme išsiskirti abipusiu sutarimu, kad ir klubas, ir aš asmeniškai turėtume laiko planavimui ir galėtume ruoštis ateities iššūkiams. Visai organizacijai, jos atsidavusiems darbuotojams ir sirgaliams linkiu kuo geresnės sezono pabaigos.“

Breso Burgo JL ekipa rungtyniauja stipriausiame Prancūzijos krepšinio čempionate ir užima 11-ąją pociziją ir ten žaidžiančių 18 komandų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.